bebek hareketleri

Ben de 22. haftanın içindeyim.1 haftadan beri ara ara tekmemsi bir şeyler hissediyorum. ama öyle bariz bir şekilde değil.Eşim henüz hissedemedi maalesef. Canlılığının en güzel kanıtı hareketleri olacak ilerde.Sanırım onun için bu kadar heyecanla takip ediyorum..

Son düzenleme:
Benim meleğimin tekmeleri karnımdan görünüyor bile eşimde hissediyor hatta aslan kızım diye seviyor yavrumu yaa

Son düzenleme:
bir kac defa ustuste basima geldi bir seye uzanirken sanki gobegimdeki kordonu cekiyor resmen hissediyorum ve o an sok oluyorum ki benim 3. gebeligim diger iki kizimda hic boyle birsey olmamisti:) bu hanimefendi biraz nazli olacak galiba:) disardan henuz farkedilmiyor hareketleri ben hep hissediyorum pit pit atma seklinde oluyor biraz zaman gectiginde ve disardan farkedildiginde tekmeleri falan ablalarimiz cildiracak herhalde sevincten:) rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize amin

Ben ilk 21. haftasında hissetmiştim hareketlerini ama eşim anlamıyordu :) 24. haftasından sonra iyice hareketleri kuvvetlenmeye başladı , eşim karnıma dokununca hissediyor, gözle bile görülüyor hareketleri karnım aşağı yukarı iniyor, genelde sabahları bir de yatarken çok hareketli oluyor... Onun hareketlerini hissetmek çok güzelll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…