bebek hareketleri

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba anne adaylari :) bu hafta bizim 18.ci haftamiz ve oglede yemek yerken ilk kez hareketlerini hissettim once gaz falan sandim ama olamazdi insan gaz mi yoksa icinde gercekten bisey mi hareket ediyo ayirt edebiliyo :) doktorum biseyler yedikce daha hareketli olacagini soylemisti bugun hareketlerini yemek esnasinda hissederek anladim bu durumu Allahim cok baska bir duyguymus gercekten benim gibi 18.ci haftasinda bunu yasayan var midir hareket sıklıgı nedir biraz bilgi verir misiniz :)

Merhaba anne adaylari :) bu hafta bizim 18.ci haftamiz ve oglede yemek yerken ilk kez hareketlerini hissettim once gaz falan sandim ama olamazdi insan gaz mi yoksa icinde gercekten bisey mi hareket ediyo ayirt edebiliyo :) doktorum biseyler yedikce daha hareketli olacagini soylemisti bugun hareketlerini yemek esnasinda hissederek anladim bu durumu Allahim cok baska bir duyguymus gercekten benim gibi 18.ci haftasinda bunu yasayan var midir hareket sıklıgı nedir biraz bilgi verir misiniz :)
Hayırlı olsun :):) 20. haftadan sonra her geçen gün güçlenerek artacak hareketler, günde bi kaç kez hissedebilirsiniz tahminen şu an :) ama dediğim gibi 22. haftadan sonra filan baya yemek yiyince zıplıyo hopluyo :):)

hanımlar sizden hareket ettiğiyle ilgili bişeyler duyunca çok hevesleniyorum.Allahım o günleri görmeyi ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :nazar::anneadayı::nazar::emir_bebek:

Ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama ne yazık ki kimseye gösteremiyorum :KK43:
Dışarıdan henüz anlaşılmıyor, eşim elini karnıma koyduğunda bile hissedemiyor, umarım en kısa zamanda bu harika duyguyu onunla da paylaşabilirim.

eşin yavaş yavaş hisseder bu saatten sonra benim eşimde geçen haftadan itibaren hissetmeye başladı ama hala inanamıyor :)

hayırlı olsun :) bende 26.haftamdayım yemek yedikçe özellikle tatlı yedikçe çok hareketleniyor kızım çok güzel bir duygu gerçekten :)

Merhaba çikolata yedikten sonra inanılmaz hareketleniyor mesela ben bu hafta bayağı sert hareketler hissetmeye başladım bundan önce hafif tekmeliyordu geçen hafta sağlam tekmeler gelmeye başladı bu hafta ise inanılmaz resmen içerde döndüğünü hissediyorum karnımın bi tarafında dönerken o taraf hafif şiş gibi görünüyo yani orda olduğu bariz belli oluyor çok değişik tarif edilemez bi duygu Rabbim herkese nasip etsin ve bizede sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah :KK66:)))

Cook tsk ederim hepinize Allah hepimizin evladini bagislasin o gun inanilmmaz bi duyguydu ama bugun 2 gun oldu bisey hissetmedim daha benim kiz biraz nazli olacak sanirim bakalm

Ben bayadir hissediyorum ama su siralar baya yogunlasti esimde ilk defa dun gece yatakta hissetti ve yuzunde cok aptal bi gulumseme vardi kendimi tutamadm kahkahalarla guldum ama kuzum babasjni cok sewdi sanirim defalarca tekmeledi oynadi dondu durdu. Esim sanirjm daha yeni inanadi bebegi olacagina :)))

Aynen canim kesinlikle cok guzel bi duygu bugun yeniden hissettim hep yemek yeme esnasinda oluyo suan icin bende ilerde daha da yogunlasacak sanirim

off benim oğlum hopluyo zıplıyo eşim elini karnıma koyduğunda uyku taklidi yapıyor... eşim elini çektiğinde tekrar devam... bi adam akıllı hissettiremedim ...

Yaaa ne guzel hissediyosnz bebegnizi bende sabirsizlikla bir ay daha gecsn diye bekliyrm :)) ama ben sabahlari kalktgmda sol kasigimda kalp atisi gibi goz seyirmesi gibi seylr hissedyrm gazdir diyolr ama hep ayni yerde ayni ritimde gaz olurmu yaa :)) onceden boyle hiasedenlr varmi kizlar bosunami seviniyrm???

Valla canim olabilir de :) bu tuhaf bi his gaz mi tekme mi anliyosun aslinda onceleri bende olurdu ufak hareketler ama ne zaman ki tam kipirdama oldu o zaman anladim gercek hareketi buydu :) hic endiselenme sabret elbet hissedeceksin :)

Ya ayirt etmk cok zor hareket edymu diye tum gun elim karnmda bekliyorum ne zmn tam olarak hareket edecek

Aynen bende elimde karnimda bekliyrm en ufak bi kipirtida nefes bile almiyrm hissedebileckmym diye ama biliyrm benm daha cok erken :KK43:

Ya ne guzel bu duygular herkes ayni seyi hissettikce anneligin ne kadar ozel oldugunu anliyorum :) ilk kipirdamasinda bende nefes alamadim bi kac saniye heycandan sanirim gerci hala kipirdadiginda tuhaf bi sekilde heycanlaniyorum yuzumde aptal bi gulumseme oluyo :)

bir iki gündür küçük gıdıklanmalar hissediyorum bende .bugün doktoruma sordum böyle mi oluyor diye .evet ilk başlarda ufacık hareketler o kadar hissedilir dedi . Allahsım her isteyene yaşatsın bu güzel duyguyu.kalp atışını ilk duyduğumda hissettiklerimle bunu tarif bile edemem..binlerce şükür olsun.:nazar::nazar::nazar:

X