bebek hareketlerii

neri_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
57
1
98
İstanbul
ARkadaşlar bugün 17.haftama girdim..Bebek hareketlerini hissetmeye başladım galiba emin değilimim çünkü ilk gebeliğimm...Elim sürekli karnımda ..Avucuma pıtır pıtır yumuşak yumuşak bi şey değiyoo..Acaba böyle mi oluyo ilk gebeliklerde..Yaşayan varmı benim gibi...

aslında daha erken hissetmen için ben 20-21 haftalıkken hissetmiştim.ilk önce sanki içinde boloncuk patlıyormuş gibi hissdiyor insan.özellik ben gece sırt üstü yattığımda gissediyordum.şimdi 25 haftalık oldu çok net hissediyorum kızımın tepiklerini.çok güzel bir duygu canım sabret az kalmış senin ki de yakında tepiklemeye başlar allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaalllah:emir_bebek::nazar:

ARkadaşlar bugün 17.haftama girdim..Bebek hareketlerini hissetmeye başladım galiba emin değilimim çünkü ilk gebeliğimm...Elim sürekli karnımda ..Avucuma pıtır pıtır yumuşak yumuşak bi şey değiyoo..Acaba böyle mi oluyo ilk gebeliklerde..Yaşayan varmı benim gibi...

merhba canım, bende 18ve 19 hftalarda hissettim, ama şimdiki hareketlerinin yanında o hiçbişey, benımkı ozamn bi kelebek kanadı degmesi, yada ufak bı kagıdı degdırıp hemen cekmek gıbı , bi histi okdar hafif ama içinde hissediyosun. 20lerde daha iyi hissediliyo, hele şimdi tekmemi atıyo, taklamı atıyo anlaşılıyo veletin:))

Az kaldı evet arkadaşlar :) gece bile elim karnımda uyuyorumm eşim artık elimi oraya yapıştırdığımdan şüpheleniyor :1: Çok istiyoruzz Allahın izniyle Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...Ben 6 sene oldu evleneli 4 senedir tedavi görüyodumm..Aşılama ile tuttuu..Hemde 4.aşılamada...Biraz da gebeliğin ilk başlarında sorunum vardı kanama _lekelenme gibi..Allaha şükür 2 haftadır bi problem yokk..ALlah kimseye yaşatmasın...Sizinkiler kızmı erkek mii ..BEnim erkekkk dedi doktorumm % 90..Hayırlısı herşeyinnnn....

benim ki kız eslının ki erkek canım :) bende senin gibiyim herşeyim o oldu artık:) allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etysin inş:)

Az kaldı evet arkadaşlar :) gece bile elim karnımda uyuyorumm eşim artık elimi oraya yapıştırdığımdan şüpheleniyor :1: Çok istiyoruzz Allahın izniyle Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...Ben 6 sene oldu evleneli 4 senedir tedavi görüyodumm..Aşılama ile tuttuu..Hemde 4.aşılamada...Biraz da gebeliğin ilk başlarında sorunum vardı kanama _lekelenme gibi..Allaha şükür 2 haftadır bi problem yokk..ALlah kimseye yaşatmasın...Sizinkiler kızmı erkek mii ..BEnim erkekkk dedi doktorumm % 90..Hayırlısı herşeyinnnn....

allah saglıkla bebeklerimizi bize kavustursun canımm, benmde oyle, aşk gibi bişey,benmde resmen kalbım oraya yapıstı:))) sbah kalkerken onu düşünüyorum, yatarken, oglen aksamustü herzaman:)), allahım bizi korusun. benimde erkek canım, bizim tubayla cok yakın dogumlarımız,2 gün var arada allah nasip ederse,

Amin inşş...RAbbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsınn..Olmayanlarada tez zamanda versin....Çok zorr bi durum gerçekten ama RAbbim DAğına göre kar veriyo...Bu da bizim imtihanımızz...Herşeyde vardır bi hayır....Benim doğumm kasımın ilk haftasına geliyoo..Ama sanki hiç zaman geçmiyoo....Nasıl gelcek bu kasım :))

Amin inşş...RAbbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..Olmayanlarada tez zamanda versin....Çok zorr bi durum gerçekten ama RAbbim DAğına göre kar veriyo...Bu da bizim imtihanımızz...Herşeyde vardır bi hayır....Benim doğumm kasımın ilk haftasına geliyoo..Ama sanki hiç zaman geçmiyoo....Nasıl gelcek bu kasım :))

Amin inşş...RAbbim hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsınn..Olmayanlarada tez zamanda versin....Çok zorr bi durum gerçekten ama RAbbim DAğına göre kar veriyo...Bu da bizim imtihanımızz...Herşeyde vardır bi hayır....Benim doğumm kasımın ilk haftasına geliyoo..Ama sanki hiç zaman geçmiyoo....Nasıl gelcek bu kasım :))

canım, benim 2.aydan snra cok cabuk gecmıstı zaman bı baktık 6 ay bitmiş, görceksın senınde oyle olcak, eşimle şaşırıyoruz biz, 6 ay bitti diye, artık ben gerıye sayıyorum 100 gun kadar kaldı:))) sadece test sonuclarını beklerken o zaman gecmıyooo:(( 2li test soonucunu beklerken o 1 hfta yıl gibi gecmıstı..

Back
X