bebek hareketlerinde azalma yardim edermisiniz

Berna9035

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.662
1.746
333
İzmir
merhaba. esimin babasi vefat etti. bu sebeple her istedigimde beni doktora gotur diyemiyorm. en son gecen hafta gittik. 21 haftamin icinde hamileyim. bebek hareketlernde 2 gundur azalma var cok korkuyorm ilk.gebeligm tecrubeli olanlar paylasablirmisnz

Panik ataksınız sanirim biraz. Korkmayın bişey yoktur. Sürekli çok hareketli olmaz zaten.

Stresten sana öyle geliyordur canım benim... Panik yapma. Dinlenme moduna geç hatta ayaklarını havaya kaldır. Altına bir sey koy... biraz sırt üstü oalcak sekilde yat bak nasıl hareket ediyor
İstersen soluna yat o zaman da hareketlenmrnin artığını göreceksin
Bir de bu haftalar da çoğu gebe yeni hissediyor (ilk gebeliği olanlar.)

Normal bu haftalarda çok fazla hareket etmez ya da siz hareket ettiğinizde onun hareketini anlamıyor olabilirsiniz.

Tatlı birşey atıp ağzınıza yatın o zaman hareket edecektir. Stres yapmayın.

Normal bu haftalarda çok fazla hareket etmez ya da siz hareket ettiğinizde onun hareketini anlamıyor olabilirsiniz.

Tatlı birşey atıp ağzınıza yatın o zaman hareket edecektir. Stres yapmayın.
tatlida yedim ayagimi da uzattm. hareket etmiyor gbime gelio 2 gn once okadr hareketliydi ki. zaten esimin pskolojisi mahvoldu onu gordukce ben mahvoldum bide bole olnca zor duruyorm ayakta nolur bsey olmasn dua edin

tatlida yedim ayagimi da uzattm. hareket etmiyor gbime gelio 2 gn once okadr hareketliydi ki. zaten esimin pskolojisi mahvoldu onu gordukce ben mahvoldum bide bole olnca zor duruyorm ayakta nolur bsey olmasn dua edin
Geçen gün bende öyle sandım hatta arada diyorum eşime hareket etmiyor sanki diye sonra bir tekme atıyor kendime geliyorum. Bir gün hareketi hissetmediğim oluyor bu ara.

İyice stres yapma yoktur birşey Allahın izniyle saglıkla al kucağına yavrunu.

insallah. demin bir bosaldim. hickira hickira agladim. esimin bu ruh hali falan da beni cok etkiledi sanirim

Hiç bir sey olmaz sen içini ferah tut... Ben kızıma hamileyken 7aylıktı bebegim o akdr zor günler yasadım ki simdi buraya yazmak istemiyorm düşük riskime ve erken doğum riskime rağmen ynede o hastane koridorlarında her gün oturdum gözüm bir sey görmüyordu... Ona ragmen bir sey olmadı. Üstelik yatmam gerekiyordu benim. Uzun süre oturmak yolculuk vs yasaktı.
Canım benim sen hiç sıkma canını.. Benim yavrum simdi 3bucuk yaısnda...
Evham yapıyoruz maalesef seni çok iyi anlıyorum.. İlk olunca daha çok insan kendine her seyi dert ediniyor i. Ama sen ne kadr rahatlatabilirsen kendini rahatlat...
İnan senin elinde rahat olmak....

allah razi olsun. benmde hamile oldgm gunden beri once plasenta asagida dendi 1.5 ay yattm hala asagida ama tam ayaklandim dedim kaynpederim vefat etti. allah siniyor sanirim. esime en cok ihtycm oldugu donemde o kendinden gecti. allah hepimizin bebegine saglk versn omur versn

insallah. demin bir bosaldim. hickira hickira agladim. esimin bu ruh hali falan da beni cok etkiledi sanirim
Stres yapma canım olur arada sen şu an stres altında oldugun için Sana öyle geliyordur.

Sıkma canını iyi şeyler düşün aç karnını okşa konuş bebeğinle ilk kızımda hep öyle yapmıştım o da büyüyünce bıcır bıcır bir kız oldu şimdi susmuyor . Yorma kendini yorgunluktan da anlamıyoruz çoğu zaman.

Amin inşaallah canım benim Plesantanın asağı da olması önemli değil genelde öyle olıyor zaten... Sonra cıkıuor hatta en geç 30.haftalara doğru tamamen yukarılara yerleşmiş oluyor.
Araştrmıssındır sende zaten...

aynen onu da gectm zaten artk kabullendim cikmasa da yerine onuda kabullendim. yeterki bebek iyi olsun

Benim de öyle. Bir iki gün hareket hiasetmedigim oluyor. Sonra karnımda pit pıt bişey hissediyorum. Hala güçlü degil öyle.

Endişe etme. Daha erken birkaç hafta sonra daha belirgin hissedersin. Hatta geceleri uyutmaz bile ama bazen de hiç kımıldamaz. Bu sabah beni biraz korkuttu kımıdamadı. Yemek yedim uzandım yine ses yok sonra kendiliğinden kımıldanmaya başladı.

26 haftadan sonra 2saatte 10 net hareket alamazsan ciddi bişi olabilir diyorlar. Endişe etme. Hem eşine hembebeğine lazım sın sen.

iyiki varsiniz tesekkur edern

peki doktora sordnzmu bu konuyu normalmiyms. benm 2 gun falan cok guzel siddetliydi dun ve bugunse cok cok az veya yok
Henuz sormadim. Sali günü doktora gideceğim. Yine de hissediyorum diye acil gitmedim doktora. Gün icinde az da olsa var. Bazen akşam bazen gün ortası bazen biraz hareketli bazen neredeyse hareketsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…