- 6 Aralık 2020
- 71
- 72
- 8
- Konu Sahibi Cicekkkk01
-
Allah yardımcınız olsun bazen yanlış teşhisler koyulabiliyo inşallah buda onlardan biridir. Rabbim şifa versin.Günaydın hanımlar..
Ben 28 haftalık gebeyim ve bebeğime ağır engelli dediler doktorlar ve engelinin. Büyük kısmı ayaklarindaymis doğunca tekerlekli sandalyede oturabilirmis bundan dolayıdır ki ben hareketlerini bir kaç gün önce üç güne yakın sadece baş kısmını hissettim ayak kısmını günde belkii dört defa hissetmiştim sonra biraz düzeldi çok hareketli değil önceki gibi şimdi ben bu durumda bir doktorla gozukmelimiyim ?
Görmedim ne yazdığınızi :)Haddim olmayan bir şey söylediğim için özür dilerim yersiz oldu siliyorum
Benide tedirgin ediyor bu süreçte ne yaptığımı bilemiyorum inanınBebek hareketleri çok önemli az hissediyor olmanız beni bile tedirgin etti mutlaka doktora gidin
7 doktor görmüştür tahminen eşim bir başka bir doktora daha gidelim harektleri azaldiysa diyor ama bilemedim bendeRabbim bol bol şifa versin. Okurken çok dualar ettim. Bende yeni doğum yapmış biri olarak , bazen hissedemeye biliyordum. Ama nazikçe dürtüyordum. Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz? Rabbim bir mucize versin inşallah.
İsmini yanlış yazıyor olabilirim ama periontoloji diye bir dal var, oraya görünün isterseniz. Geçmiş olsun. Bol bol dua edip sadaka verin.7 doktor görmüştür tahminen eşim bir başka bir doktora daha gidelim harektleri azaldiysa diyor ama bilemedim bende
Daha kapsamlı bir hastaneye gitsen canım bende hamileyken 2li tarama testinde bebekte biraz risk gördüm istersen test yaptır ama 4 5 bin dedi sırf para almak için ben dedim ne olursa olsun evladım iyide olsa kötüde çıksa şükür sağlıklı doğdu yavrum şimdi kucağımda emziriyorım Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınBenide tedirgin ediyor bu süreçte ne yaptığımı bilemiyorum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?