Bebek hastaligi ve kocamin ailesi davranma bicimi?

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba arkadaşlar bebeğim hasta buhar. Verildi bugunn kaynana dogum yaptım hastane cikisi geldi bi evime tmm 4 aydır yok neyse bugün Babalık bahçeden limon getirdi gündüzden biliyorlarmis koca anasıyla görüşmüş çocuğumun hasta olduğunu kapıya gelip içeri girip bi cocugu bakmadilar
Akşam kocayi arayıp çocuğumu soruyorlar
Kendi kendime sinirlendim ya

Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Sıkmayın canınızı, bazı yaşlı insanlar hastalıktan korkuyor. Mesela birisiyle konuşurken sesim bozuk çıksa aman aman hasta mısın muhabbeti dönüyor. Hastayken gelip giden olmuyor. Koranadan sonra bazı insanlar, özellikle yaşlılar hastalıktan korkar hale geldi maalesef. Belki böyle bir şeydir. Yoksa torun sevilmez mi? Uzaktaysalar belki ondan sık gel git yapmadılar, havalar da soğuk. Bilmiyorum tabii fikir yürütme sadece benimki.

Babalık kayinpedermi oluyor? Hitap şekliniz kötü. 4 aydır torununu neden görmüyor? Mesafemi fazla ? Yada sizlemi ilgili sorun yaşanmıştı?

Babalık kayinpedermi oluyor? Hitap şekliniz kötü. 4 aydır torununu neden görmüyor? Mesafemi fazla ? Yada sizlemi ilgili sorun yaşanmıştı?
Ben birsey demedim evlendigimiz günden bu yana doğru dürüst gelmezler lohusalimda kaynana kocamla beni bir düşürdü birbirimize girdik kocayla yinede 40 bitti gittim onlara1 yada 2 sefer ondan sonra gitmeyi verdim sevilmeyen istenmeyen gelin olduğumu ogrendim

nasıl düşürdü sizi birbirinize telefondan mı?
hastane çıkışı gelip bir daha gelmemişler.

E tamam zırt pırt gelseler daha mı iyi olacak sizin için.
Bebeginizin ciğerlerine indi sanırım kimse gelmese daha iyi şu durumda enfeksiyon açısından. Gelmediler diye üzülmeyin sevinin zira hastayken extra dikkat ve özen gerekiyor. Benim çocuklarım büyük artik 5-11 yaşlarındalar ama hastayken onlar kimse gelsin istemem. Dinlendiririm hijyene ekstra dikkat ederim ki hastayken daha da ilerlemesin hastalıkları.
Ki zaten siz anlasamıyormuşsunuz,boşverin gelmesinler zaten.

Fethiye de kayınpedere babalik diyorlar :) ben de çok şaşırmıştım üvey baba sanmıştım

Ben de aynı şeyi yazmaya gelmiştim bana da ilk duyduğumda çok tuhaf gelmişti ama endeni kelimesi kadar olamaz
Ben de endeniyi duymadım bak. -eyazmak fiilini bu kadar hayatın içinde kullanan başka kimseyi tanımadım. Duseyaziyordum, geliyaziyordum ...

Bazen düşünüyorumda daha cümle kurmayı bilmeyen insanlar nasıl yeni nesili büyütecek ?

kendi kendinize sinirlendiğiniz belli. Konuyu da kendi kendinize dertleşmek için açmışsınız. zira biz bi anlamadık

direkt muğla
babalık
limon bahçesi
ve oğullarını pek takmayan aileler
muğlada kız evlat olacaksın bebişim

görümcen var da evlenir çocuk yaparsa orta yerinden ikiye çatlarsın yalnız bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…