Bebek hastane çantası

umyag08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
490
238
103
31
Merhaba ilk gebeliğim olduğu için biraz tecrübesizim .
Kısmetse doğumum Kasım sonu ,Aralık 1 son gün.
Kış bebeği olacağı için doğumda hemşireye verilecek kıyafetlerde iç zıbını uzun kollumu olmalı kısa kollumu ? Birde verilecek battaniye penye battaniye yeterli olurmu yoksa biraz daha kalın bir battaniyemi olmalı nohut battaniyeler gibi ?

Bende aynıyım sizinle son aralık 3 dedi bu kıyafet konusu için geldim ama kimse birşey yazmamış Şanssızlık işte bizimki de

ben ocakta doğurdum. 2 penye, bir yünlü battaniye aldım ve hepsini de kullandım. hatta bebeğin dısarı çıkarmak için kundağı vardı, onu da kullandım

hemsireye verileceklerde bir kısa kollu zıbın, üzerine yenidoğan takımı aldım ben. hastaneden çıkana kadar da (bir gece kaldık) 3 kıyafet değiştirdik. ama hep ekstradan olsun yanınızda. mesela benim bebiş kaka yapamadığı içim ebeler müdahale etmek zorunda kaldı gece ve kaka patlaması yasandı kıyafetler vs hepsi baştan sona mecburen değişildi. yani her duruma hazırlıkla olmakta fayda var

Teşekküt ederim yedek alacağım bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…