Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar haziranda doğumum var inşallah. Daha alışverişe başlamadım ama neyi nekadar almam gerektiğini hiç bilmiyorum kaç takım giysi zıbın vs. Bu konular hakkında yardımcı olup tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Kızlar haziranda doğumum var inşallah. Daha alışverişe başlamadım ama neyi nekadar almam gerektiğini hiç bilmiyorum kaç takım giysi zıbın vs. Bu konular hakkında yardımcı olup tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Bende hep çevremdeki annelere sorarak aldim. Kismetse mayis sonu benimkide. 2 hastane çıkışı aldim. Zıbın aldim 8 tane çok lazim olacagini söylediler devamli üst değişme durumlari olabiliyormus. Hastane cikislarindada var zaten. Bunun disinda citcitli tulumlarin erken bebeklike daha kullanışlı olduğunu soylediler bir kaç tane aldim. Patikli altlar oluyor onlardan aldim bunlar 0-3 ay olanlar. Ben 3-6 ve bir kac parcada 6-9 ay aldim dursun kenarda diye. Öyle çok fazla 0-3 ay kiyafet stogu yapmiycam ihtiyaca gore o surectede alinir. Acemilikte var tabi bakalim neyi ne kadar kullanabilecez