Artık sıkıldım bu durumdan

Benzer bir şey yaşadım. Bence istediğimiz ilgiyi görmeyince hatta hissettiklerimiz görmezden gelinince bu hale geliyoruz.
Mesele kafanızın acıması değil sadece bebeği sorması sizi sormaması. Halbuki oy senin de mi kafan acıdı bakim deyip bir öpücük kondursa o an içinize ferahlık gelecek. Bazen o bebek olası geliyor insanın ben sizi çok iyi anlıyorum. Eşinizle konuşun anlatın içinize atmayın. Hem babalık hem eşlik durumuna tam uyum sağlayamıyorlar bazen. Sadece görülmek istiyorsunuz o kadar da haklısınız ki. Bazı erkeklerin empati yapma yeteneği yok asla bir anne nasıl hissediyor anlayamıyorlar. Konuşun ve ebeveyn olduğunuz kadar eş olduğunuzu hatırlatın o ilgiyi kesmesinin sizi nasıl etkilediğini anlatın. Evladınızı sağlıkla mutlulukla büyütün.
Evet bu küçük bir olay sadece. Daha niceleri var insan değerli hissetmek istiyor sadece. Hayır bir de üstüne beni suçluyor. Çok kırıldım bilmiyorum

O an ki olay için böyle düşündüğünüzü asla sanmıyorum sevgi ilgi bekliyorsunuz ve sizin beklediğiniz boyutta ki ilgiyi eşinizden göremiyorsunuz yoksa anlattığınız muhabbette hiç bir kadın bukadar takılmaz gerçekten bebeğinizle siz birmisiniz o an tabiki onunla ilgilenicek. Bence bu durumu sürdürmemelisiniz

O an ki olay için böyle düşündüğünüzü asla sanmıyorum sevgi ilgi bekliyorsunuz ve sizin beklediğiniz boyutta ki ilgiyi eşinizden göremiyorsunuz yoksa anlattığınız muhabbette hiç bir kadın bukadar takılmaz gerçekten bebeğinizle siz birmisiniz o an tabiki onunla ilgilenicek. Bence bu durumu sürdürmemelisiniz
Ben zaten yazdım. O an evet bebekten sonra en azından bir durup sormasını beklerdim. Ama kendi beni suçlar gibi konuşunca artık konu sadece ilgi göstermemesinddn çıktı gitti benim için. Dışarıdan nasıl gözüküyor size nasıl geliyor bilmiyorum ama ben de şu anlık böyle. Hiç konuyu bile açmaması daha da uzaklaştırıyor beni. Bakalım artık nereye kadar

Merhabalar. Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum. 7 aylık bebeğim var. Bugün sabah onunla oynarken kafasını kafama çarptı ikimizin de kafası acıdı. Ben ve eşim onunla ilgilendik. Sonra benim ki de acıdı dediğim de onun ki de acıdı dedi. Sanki bilmiyorum. 😑 Sonra da kafasını çarpacağını görmedin mi diye sordu. Ben de gördüm bilerek yaptım dedim. Bu laflarına aşırı kırıldım ya ne bu umursamazlık ve suçlar tavırlar. Kendi bebekle ilgilenirken ben de ağladım hüngür hüngür ağlayasım geldi nedense. Kendi de bir süre sonra bana baktı ama hiçbir şey demedi hiçbir şey. İşine hazırlanıp gitti. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum kızlar ya. Zaten doğumdan sonra ne oldu böyle bize hiç bilmiyorum. Sabahtan beri aynı tavırdayım ona karşı işten geldiğinde kısa kısa cevaplar gerektiği zaman konuşuyorum sadece. Tavırlı olduğumu biliyor ama hiç konuşmak bile istemedi umrunnda değil çünkü. Ne yapmalıyım sizce?
Biraz hassas bir dönemdesiniz belli ki.Çünkü ortada tavır yapmanızı gerektirecek bir durum yok .Bana göre tabi.Böyle ufak tefek şeyler kafaya takılmamalı bence.

Biraz hassas bir dönemdesiniz belli ki.Çünkü ortada tavır yapmanızı gerektirecek bir durum yok .Bana göre tabi.Böyle ufak tefek şeyler kafaya takılmamalı bence.
Siz bu olayı yaşasaydınız öyle mi yapardınız peki. Ve inanır mısınız doğum yapalı 7 ay oldu ve hala ilk gün gibi hissediyorum. Bu koca 7 ay lohusalığı her şeyi. Derler ya ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi

Siz bu olayı yaşasaydınız öyle mi yapardınız peki
İnsanoğlu elindekinin kıymetini bilmiyor.Evlat sahibi olmayı Allah nasip etseydi de bebek kafamı kırsaydı.Hiç hamile kalmadım çocuğum yok.Hamilelik ve anne olmak insanı hassaslaştırıyor demek ki.Zaten tepkinizin nedeni bundandır diye ekledim.Ben böyle bir durum yaşasam eşime trip yapmazdım.

İnsanoğlu elindekinin kıymetini bilmiyor.Evlat sahibi olmayı Allah nasip etseydi de bebek kafamı kırsaydı.Hiç hamile kalmadım çocuğum yok.Hamilelik ve anne olmak insanı hassaslaştırıyor demek ki.Zaten tepkinizin nedeni bundandır diye ekledim.Ben böyle bir durum yaşasam eşime trip yapmazdım.
Umarım en kısa zaman da size de nasip eder inşallah 🙏🏻

Merhabalar. Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum. 7 aylık bebeğim var. Bugün sabah onunla oynarken kafasını kafama çarptı ikimizin de kafası acıdı. Ben ve eşim onunla ilgilendik. Sonra benim ki de acıdı dediğim de onun ki de acıdı dedi. Sanki bilmiyorum. 😑 Sonra da kafasını çarpacağını görmedin mi diye sordu. Ben de gördüm bilerek yaptım dedim. Bu laflarına aşırı kırıldım ya ne bu umursamazlık ve suçlar tavırlar. Kendi bebekle ilgilenirken ben de ağladım hüngür hüngür ağlayasım geldi nedense. Kendi de bir süre sonra bana baktı ama hiçbir şey demedi hiçbir şey. İşine hazırlanıp gitti. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum kızlar ya. Zaten doğumdan sonra ne oldu böyle bize hiç bilmiyorum. Sabahtan beri aynı tavırdayım ona karşı işten geldiğinde kısa kısa cevaplar gerektiği zaman konuşuyorum sadece. Tavırlı olduğumu biliyor ama hiç konuşmak bile istemedi umrunnda değil çünkü. Ne yapmalıyım sizce?
Evet abartıyorsunuz. Bebeğiniz 7 aylık siz kaç aylıksınız.?

Nerdeyse bebeğinizle aşık atacaksınız?

Ne güzel bebeğini en az sixin kadar önemseyen bir babası var.. Bırakın ilgi biraz o küçük bebe de olsun.

Allah sizin gibilerin kucağını evlatlarlla doldursun.🌸🌸

Hamilelik, hormonlar, doğum, lohusalık, uykusuz geceler.Insan normalde takilmayacağı şeye bile takılıyor o sıralar anlıyorum ben sizi.Biraz hassassınız ve ona göre davranılmasıni istiyorsunuz ama önemli bir detayı atlıyorsunuz, bu erkek milletinin hammaddesi odun.Sanki bilerek yaptınız gibi davranılması sinirinizi bozuyor.Aslında oda o an bebegi düsünüyor kücük ve korunmasız diye sizi sevmediğinden degil yani.Iletişim en önemli şeydir.Bunu yapmazsanız zamanla dönülmeyecek şekilde kopar herşey.Küsüp trip atmak yerine bugün yanına gidin kücük bi öpücük kondurup neye neden üzüldügünüzü anlatın.Diyorum ya odunlar tarif lazım bunlara.Emin olup bişey kaybetmez kazanırsınız.Oda böyle böyle farkeder yaptıklarini yada yapmadıklarını.Bebwğinizi güle güle büyütün bu arada 🌺

Gudusel bir koruma olarak esiniz size dikkat et uyarisi yaptigini dusunuyorum. Ama ayni siddetle carpisan yetiskin ve bebek varsa bebegin aglamasi durduysa yetiskin icin cok onemli bir carpma degildir diye dusunup bende ilgilenmezdim

eşimle kızım 100 kere çarpışsa ben 101 kere kızımın hatrını sorarım 😂 eşim küserse de manyak mısın derim 😂 kaldı ki bebek.. bende ilgi bekliyorum anı bu an değil. yatakta bekleyin size bir kahve yapsın yemek yapsın masaj yapsın anlarım. el kadar bebe ile kıyasa girmek çok garip geldi.

Kimse bebek sonrası lohusa depresyonuna girmemiş ya da yalnız kalmamış anne anlaşılan. Konunun kafa çarpması olmadığı çok belli.

Şimdi ben sizi çok iyi anlıyorum aslında sorun o an değil muhtemelen eşinizle aranızda oluşan kopukluk. Çünkü bebek sonrası kısa süreli de olsa arada kopukluk oluyor. Bu kopukluk duvar olmasın istiyorsanız arkadaşların dediği gibi mutlaka kendinizi anlatın. Anlamıyorlar ama anlatın. Surat asmak falan işe yaradaydı benim heykelimi dikerlerdi. Bir de hepsi geçici bebişinizi sağlıkla büyütün 🥰🥰🥰

Back
X