merhaba arkadaşlar ağustos ayında bebeğim dünyaya gelicek inşallah.mevlüt öncesinde de hastaneye ve eve gelenlere hediye veriliyor ya son zamanlarda hep buzdolabı süsü veriyorlar.ondan da bıktık artık.ben değişik işe yarar bişey olsun istiyorum.aslında zaten mevlüt yapıcam bence gerek yok ama anneler benden hevesli.değişik önerileriniz varmı
Bnde kullanilan farkli ise yarar bisey olmasini istemiştim minik calar saat almistik cok cici bi bebek şekeri olmustu. Onun disinda agustos olcagi icin yelpaze olabilir. Yada minik duvar dereceleri. Digeri magnet ve anahtarlik tarzini cogu kisi kullaniyo zaten... bizim dağıttığımız calar saatin resminide yüklüyorum cnm ins yardimci olabilmisimdir:)
Bnde kullanilan farkli ise yarar bisey olmasini istemiştim minik calar saat almistik cok cici bi bebek şekeri olmustu. Onun disinda agustos olcagi icin yelpaze olabilir. Yada minik duvar dereceleri. Digeri magnet ve anahtarlik tarzini cogu kisi kullaniyo zaten... bizim dağıttığımız calar saatin resminide yüklüyorum cnm ins yardimci olabilmisimdir:)
Ayyyyy çok şirin bu yaaaa, çoluğum çocuğum yok ama bayıldım.
Bu ferforjeleri bugün ben de inceledim, inanılmaz sirin ama tanesi 5 lira bee. Her gelen de avuç avuç alır kesinBi arkadaşım da şundan yaptırmıştı
Eki Görüntüle 1173829
Acaba çok maliyetli olur mu? Eşimin sülalesi çok kalabalık, birilerine versem, diğerlerine yetmese ayıp olur.
Sanki doğuracam nerden çıktıysa
Bu ferforjeleri bugün ben de inceledim, inanılmaz sirin ama tanesi 5 lira bee. Her gelen de avuç avuç alır kesin
ahahahhaha olsun simdiden geleceğe yatırım
Arkadaşa sormamıştım ayıp olmasın diye, salonumda gayet hoş duruyor, durduğu kadar da varmış hani.
Cok sık ama insanlara tek tek veremezsin, kızıma da alayım gaynıma da götüreyim diye bitirirler
O yüzden akraba değil de en iyisi arkadaşa falan yapmak. Olsa olsa ailelere verilir. Kocamın yengesinin kuzeninde ne işi var benim hediyeliğimin yoksa.
Valla bizimkilere gelmez bu, ben anladım. Kendime yaptıracam bi tek
Buna bayıldım ben, inanılmaz sirin. Boyutu ne kadar büyük mü? Klasik seylerden dağıtmak istemiyorum ben de bu tarz bişi alıp dağıtabilirim.
calar saatine bayıldım canım,kızın oldu galiba:)evet herkez magnet dağıtıyor insan değişik bişeyler olsun istiyor.bebek mevlüdü yaptınmı peki onda ne dağıttın ? çook teşekkürler canım
Buna bayıldım ben, inanılmaz sirin. Boyutu ne kadar büyük mü? Klasik seylerden dağıtmak istemiyorum ben de bu tarz
bişi alıp dağıtabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?