arkadaşlar bebek için ana kucağı almayı düşünüyorum. fakat ilk zamanlar oturamadığı için kullanmak sakıncalı olurmu diye tereddütteyim.bebeğim temmuzun ilk haftası doğacak. dışarıda taşımak için kangurusu var. portbebe almaya da gerek varmı?evim çok küçük gereksiz bişey almak istemiyorum, sonra onu saklayacak yerim yok. sizler bebeği dışarıya çıktığınızda neyde taşıyorsunuz?doktor kontrollerinde falan. yazın 3 ay kanguruda taşıyabilirim fakat soğuklar başladığında zor olurmu?öff ne alacağımı şaşırdım yardım edinn....
bence en güzeli ve rahat olanı bebek arabası
bende kullandım hepsini ama en rahat ettiğim sey araba oldu
Dışarda taşımak için en iyisi bebek arabası ancak,tek başınız dışarı çıkmak durumunda falan kalırsanız ulaşımda biraz zor.
O yüzden ilk 3-4 ay için uygun fiyatlı bi ana kucağı alabilirsiniz.5 aylık falan
olduğunda da kanguru alırsınız çok rahat oluyo tek başınıza çıktığınız kısa süreli yolculuklarda.
Evde kullanmak için de ev tipi ana kucakları var hem ergonomik hem ortapedik.
Dışarda kullandığımız ana kucaklarından daha büyük ilerde oturtabiliyosunuz hem de istediğiniz yere taşıyabiliyosunuz. Ben chicco'dan almıştım 140 lira falandı.
ben ilk aylarda kanguru kullanmayı düşünüyordum ama kafam karıştı. kimi zararlı demiş.int.te araştırdım dr. yorumlarında falan bebek için en idealinin kanguru olduğunu söylemişler.ablamda hep ilk aylardan beri kanguruyu kullanmıştı. 5 aylık olduktan sonra zatenkullanamam çünkü kış ayında olacaz.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?