bebek için alışverişe ne zaman başlamalıyım ve ilk neler almalıyım sizce ?

cadimy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
90
0
16
Çorum
bebek için alışverişe ne zaman başlamalıyım ve ilk neler almalıyım sizce nelere dikkat etmeliyim ?

bebek için alışverişe ne zaman başlamalıyım ve ilk neler almalıyım sizce nelere dikkat etmeliyim ?

bana sorasan hastane çıkış takımı öncelik kaliteside cok önemli ne zaman dogcak yazsa sorun yok cıtcıtlı badileriyle rahat eder onlarda bolca al ama aynı boyda degil çünkü cabuk büyüyolar benimkinin cogu şeyleri kaldı

bol bol çıtçıtlı body ve ayaklı pantolonlardan al ufak alma büyüyor laflarna inanma
kusuyo ıslatıyo çok lazım oluyo 6 7 tane olsun en az

muhtemel doğum tarihi 30 kasım :)

maaşallah daha çok erken annesi :)
ben 27 haftalığım ve yeni tamamladım bazı şeylerini
hem cinsiyeti belli olsun az bekle :)

bol bol çıtçıtlı body ve ayaklı pantolonlardan al ufak alma büyüyor laflarna inanma
ufak alma cabuk büyüyolar dedigim benim 7 aylık ben hala ilk aldım cogu şeyi gidiriyorum zaten zıbınlar ayaklı donlar cok lazım onlardan tabiki bol bol alsın dedigin gibi kusuyo altına geciyo süt dökülüyo bana alma dediler ben aldım benim demek istedigim farklı boyutta al küçülüyo 2 aydan sonra hepsi aynıolmasın

ufak alma cabuk büyüyolar dedigim benim 7 aylık ben hala ilk aldım cogu şeyi gidiriyorum zaten zıbınlar ayaklı donlar cok lazım onlardan tabiki bol bol alsın dedigin gibi kusuyo altına geciyo süt dökülüyo bana alma dediler ben aldım benim demek istedigim farklı boyutta al küçülüyo 2 aydan sonra hepsi aynıolmasın

doğum çantsı zıbın bebek bezi sanırım bunlardan başka ihtiyaç yoktur :)
bende hazırlamadım daha ya çantayı almak lazım bide bebk bezim yok :)

canım hastane çıkışları çok kullanışsız oluyor fazla alma..daha çok çıtçıtlı tulumlardan al...hemde çok sevimli duruyor üzerlerinde...

canım ben daha başlaamadım alışverişe erken diye.... bır ay daha geçsn herşeyını bı anda topluca alıp gelcem yeterkı paran olsun.hepsi alınır ama oncelıkle aşagı yukarı bellı olsun bır takım şeyler

doğum çantsı zıbın bebek bezi sanırım bunlardan başka ihtiyaç yoktur :)
bende hazırlamadım daha ya çantayı almak lazım bide bebk bezim yok :)

sanırım daha çok erken :) demi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…