bebek için alışverişe ne zaman başlamalıyım ve ilk neler almalıyım sizce nelere dikkat etmeliyim ?
8 hafta 2 gün :))
bana sorasan hastane çıkış takımı öncelik kaliteside cok önemli ne zaman dogcak yazsa sorun yok cıtcıtlı badileriyle rahat eder onlarda bolca al ama aynı boyda degil çünkü cabuk büyüyolar benimkinin cogu şeyleri kaldı
çok yeni biraz bekle bi 4 ayı gecsin ama sen nevsini köreltmek için ufak tefek şeyler al
bol bol çıtçıtlı body ve ayaklı pantolonlardan al ufak alma büyüyor laflarna inanma
kusuyo ıslatıyo çok lazım oluyo 6 7 tane olsun en az
ufak alma cabuk büyüyolar dedigim benim 7 aylık ben hala ilk aldım cogu şeyi gidiriyorum zaten zıbınlar ayaklı donlar cok lazım onlardan tabiki bol bol alsın dedigin gibi kusuyo altına geciyo süt dökülüyo bana alma dediler ben aldım benim demek istedigim farklı boyutta al küçülüyo 2 aydan sonra hepsi aynıolmasınbol bol çıtçıtlı body ve ayaklı pantolonlardan al ufak alma büyüyor laflarna inanma
ufak alma cabuk büyüyolar dedigim benim 7 aylık ben hala ilk aldım cogu şeyi gidiriyorum zaten zıbınlar ayaklı donlar cok lazım onlardan tabiki bol bol alsın dedigin gibi kusuyo altına geciyo süt dökülüyo bana alma dediler ben aldım benim demek istedigim farklı boyutta al küçülüyo 2 aydan sonra hepsi aynıolmasınbol bol çıtçıtlı body ve ayaklı pantolonlardan al ufak alma büyüyor laflarna inanma
cok iyi bilen arkadaşlar var onlar cvplar canımpeki doğuma giderken çantada ne bulunması gerekiyor ?
cok iyi bilen arkadaşlar var onlar cvplar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?