- Konu Sahibi esraylmz03
-
6 aylık hamileyim rutin kan testlerim 600 tl tuttu. Muayenelerim ilk 3 muayene 60 sonraki 3 muayene 160. ( doktor değiştirdim) doğum tahmini 2500 falan. Ayrıntılı ultrason var şimdi ikili testler vs beraber 500 de. Bebek odası kıyafetleri arabasi her türlü iviri ziviri için 10000 ayırdık. Benimki böyle oldu ama yaşadığın yere de bağlı canım ordaki şartlara göre değerlendirebilirsin ben herseyi hesap defterinde tutuyorum ondan sorabilirsin ayrıntılı :) ama herkese göre değişiyor arkadaşların dediği gibi eğer baştan 5000 tl falan ayirirsan hastane vs masraflarinda sikismazsinKızlar merhaba yeni bebeği olmuş arkadaşlara bi sorum var.önümüzde ki aylarda hamile kalmak istiyorum.ne olacağı belli olmaz ama tabi planlı tedbirli olmak istiyorum .bebek için hamilelik sürecinde doğum hastane masrafı beşik araba kıyafet hamilelikte yapılan tahliller için ne kadarlık bi birikim yapmak gerekiyor bu dönemi kolay atlatmak istyrm çünkü eşim serbest meslekle uğraşıyor yani bi ay çok iyi geliyor öbür ay hiç gelmiyor yardımcı olursanız sevinirm
devlet hastanesinde doğumu öneririrm..Kızlar merhaba yeni bebeği olmuş arkadaşlara bi sorum var.önümüzde ki aylarda hamile kalmak istiyorum.ne olacağı belli olmaz ama tabi planlı tedbirli olmak istiyorum .bebek için hamilelik sürecinde doğum hastane masrafı beşik araba kıyafet hamilelikte yapılan tahliller için ne kadarlık bi birikim yapmak gerekiyor bu dönemi kolay atlatmak istyrm çünkü eşim serbest meslekle uğraşıyor yani bi ay çok iyi geliyor öbür ay hiç gelmiyor yardımcı olursanız sevinirm
4500 çokmuş canım..ikili test vs..muayne devlete gittiğimden 500 tutmuştur hastahane masrafım..ama hastahane yakın bize hemde sakin..bir de dr um çok iyi bir dr du..bebek ihtiyaçları için 2000 tl gitti ..park yatağı arabası..biberon kıyafetler..ama 2000 kadar takı takıldı birbirini dengelediHerkesin farklı
Benim kontroller tahliller ve doğum parsı toplam( istanbul da,sezeryan doğum) 4500 vardı
çocuğa yapılan beşik,giyim , bebek arabası ,ana kucağı ihtiyaçları(süt pompası,bezi,biberonu vb)
2500 binde o bulmuştu
4500 çokmuş canım..ikili test vs..muayne devlete gittiğimden 500 tutmuştur hastahane masrafım..ama hastahane yakın bize hemde sakin..bir de dr um çok iyi bir dr du..bebek ihtiyaçları için 2000 tl gitti ..park yatağı arabası..biberon kıyafetler..ama 2000 kadar takı takıldı birbirini dengeledi
nasip birazda canım..ben mamaya falan çok para vermişimdir..4 ay emdi sonra kesilince aptamile başladık..3 yaşına dek tabi prima vs kullanınca masraflı oluyor..evet canım isteğe bağlı sezeryandı kanun çıktı ya devlet karşılamıyor,
o kan tahlilleri ve ikili test,üçlü test,detaylı ultroson toplam bu kadar 4500 oldu maalesef
nasip birazda canım..ben mamaya falan çok para vermişimdir..4 ay emdi sonra kesilince aptamile başladık..3 yaşına dek tabi prima vs kullanınca masraflı oluyor..
aynen canım..çocuğa harcanan parayı insanın gözü görmüyor..rabbim hepimize iyi günler göstersin bizim evde öncelik herşeyde tahanındır..Ben mamaya para vermedim hala emiyor,
beze de para hala veriyoruz prima kullanıyor diğerleri pişik yapıyor çünkü
canları sağolsun masrafın hiç bir önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?