Doğuma Hazırlık bebek için burun aspiratörü olarak hangisini kullanıyorsunuz yada aldınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amanda061

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
204
19
34
chicco-physioclean_2-z.jpg

bunu kullananlar var mı ben bundan almayı düşünüyordum nasıl ama çok kararsız kaldım

Merhaba canım...
Arkadaşım chicconun değişik bir modelini almıştı ama sert geldi kullanamadı wee markanın var o daha yumuşak kullanışlı olduğunu soylemişti.
Yeni çıkan modeller var ağızdan çekmeli onlarıda araştırabilirsin...

Merhaba canım...
Arkadaşım chicconun değişik bir modelini almıştı ama sert geldi kullanamadı wee markanın var o daha yumuşak kullanışlı olduğunu soylemişti.
Yeni çıkan modeller var ağızdan çekmeli onlarıda araştırabilirsin...
bu ağızdan çekmeliymiş sanırım çok kararsız kaldım ya

wee markalı olanı almıştım, sonra doktorumuzun tavsiyesiyle otribebe aldık, 2 çocuğuma onu kullanıyorum. uçları değişiyor yedek uçları satılıyor

Ne kadar değişik ve heyecanlı bir süreç ilk kez yaşayanlar için. :anneadayı: Bu otribebe dediğiniz markayı sadece eczanelerde bulabiliriz sanırım. Acaba her ilde var mıdır??

Ne kadar değişik ve heyecanlı bir süreç ilk kez yaşayanlar için. :anneadayı: Bu otribebe dediğiniz markayı sadece eczanelerde bulabiliriz sanırım. Acaba her ilde var mıdır??
çok heyecanlı biran önce kucağıma almak istiyorum böyle hazırlıklarını yaptıkca daha çok heyecanlanıyorum hani anlatılmaz yaşanır denir ya aynen öyle bir durum ben internette gördüm ama eczaneyede bir sorayım dedim henüz yolum duşmedi ama birde eczanede bakmak istiyorum en azından nasıl birşey gelecek bilirim açar bakarım

canım ağızdan çekilenler en sağlıklısı çünkü diğerleri tam çekemiyorlar.. bir arkadaşım bu aspiratör sayesinde burnu tıkanıp nefes alamayan çocuğunun hayatını nasıl kurtardığını anlattıktan sonra doğumdan önce hemen almıştım..
ben de otri bebe kullandım.. eczanelerde var internette de bazı sitelerde satılıyor.. cidden kullanımı çok rahat ucu yumuşacık bebek de çok rahatsız olmuyor..

otribebe bunların içinde en iyisi. ama çok sık kullanmamanızı tavsiye ederim naçizane. onun yerine sık sık serum fizyolojik kullanırsanız daha sağlıklı olur.

Biz bruno kullanmaya başladık. Bir öncekinin ucu çok sertti. Ağlama krizlerine giriyordu çocuk. Brunonun ucu bayaa yumuşak. Bazen oyun oynuyor hatta aspiratörle. :)

X