Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ağızdan çekmeliymiş sanırım çok kararsız kaldım yaMerhaba canım...
Arkadaşım chicconun değişik bir modelini almıştı ama sert geldi kullanamadı wee markanın var o daha yumuşak kullanışlı olduğunu soylemişti.
Yeni çıkan modeller var ağızdan çekmeli onlarıda araştırabilirsin...
wee markalı olanı almıştım, sonra doktorumuzun tavsiyesiyle otribebe aldık, 2 çocuğuma onu kullanıyorum. uçları değişiyor yedek uçları satılıyor
Benim diyeceğimde otribebe yedekleri bulunuyor oda çok satılıyor bizde
çok heyecanlı biran önce kucağıma almak istiyorum böyle hazırlıklarını yaptıkca daha çok heyecanlanıyorum hani anlatılmaz yaşanır denir ya aynen öyle bir durum ben internette gördüm ama eczaneyede bir sorayım dedim henüz yolum duşmedi ama birde eczanede bakmak istiyorum en azından nasıl birşey gelecek bilirim açar bakarımNe kadar değişik ve heyecanlı bir süreç ilk kez yaşayanlar için. Bu otribebe dediğiniz markayı sadece eczanelerde bulabiliriz sanırım. Acaba her ilde var mıdır??
Merhaba mesajınız eski ama okuyunca size danışmak istedim chicco burun aspiratörünü ben de yeni aldım ama ne sıklıkla kullanılmalı bilmiyorum siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz ?ben chiccodan memnunum :)