- 6 Mart 2024
- 11.834
- 10.396
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
biz de ilk öyle düsündük cünkü ferrum için doktor kilo basına bir damla dedi. ama eczanedeki adam 5 ml verin falan dedi direkt bebeğin kilosunu bir seyi sormadan. bir de 4 yasından büyük cocuklar için diyince eczacıya güvenemedim açıkcasıKızım prematüre 2 ayından beri ocean microfer kullanıyorum, kabızlık yapmadı.
Kilo başına bir damla kullandık, ocean kullanıyorum dediğim zaman hem devlet hastanesindeki bi doktor hem de kendi doktoru kilo başına bir damla olarak onayladı biz de öyle devam ediyoruz.
Ben kızıma 3 aydır Sidefer kullanıyorum. Kabızlık veya herhangi bir etki yapmadı hiç. Ki kızım havadan etkilenir her konuda alerjikRenginden dolayı içeriğinden dolayı diş çürümesi de yapmıyormuş. Çıkan dişlere yani Ben çok memnunum
valla ocean aldık4. Ayın başından beri kidsfer 1 ml kullanıyoruz. Herhangi bir yan etkisi olmadı tadı da güzel galiba çok severek içiyor
Her markada var mı bilmiyorum ama ocean damlalığında 5 ml ölçek var ondan öyle söylemiş olabilir bebeğinizin ayına göre fazla damla gelir bir kere 5 ml çekip kaç damla olduğunu saymıştım ama hatırlamıyorumbiz de ilk öyle düsündük cünkü ferrum için doktor kilo basına bir damla dedi. ama eczanedeki adam 5 ml verin falan dedi direkt bebeğin kilosunu bir seyi sormadan. bir de 4 yasından büyük cocuklar için diyince eczacıya güvenemedim açıkcası
kendi sitesine baktım da erken doğan bebekler için kilonun iki katı diyor. zamanında doğan bebekler için kilosu kadar diyorOcean kilo basina carpi 2 olarak veriyorsunuz bebekler icin olanini isteyin bir de ac karnina icecek. Ornegin 5 kilo ise 10 damla
Yok ya bizim doktorumuz oyle dedi yani normal zamanda dogdukkendi sitesine baktım da erken doğan bebekler için kilonun iki katı diyor. zamanında doğan bebekler için kilosu kadar diyorama 0.5 ml verilebilir de diyor yasına girmeyen bebekler için
bir de sikayet var sitesinde çok fazla alerji yaşattığına dair yorum var. siz yasamadınız değil mi bu durumu?Yok ya bizim doktorumuz oyle dedi yani normal zamanda dogduk
Hayir aylarca kullandik biz 9.ayda kan verdik degerlerimiz cok iyiydibir de sikayet var sitesinde çok fazla alerji yaşattığına dair yorum var. siz yasamadınız değil mi bu durumu?
ben de bi şans vereceğim sanırım oceana.. insallah sorun yasamayızHayir aylarca kullandik biz 9.ayda kan verdik degerlerimiz cok iyiydi
Ben hic aile hekiminin verdiklerini kullanmadim d vitaminini de oceon alabilirsiniz temiz icerikli. Ben cok arastirdimben de bi şans vereceğim sanırım oceana.. insallah sorun yasamayız
d vitamini bize çocuk doktorumuz deca-tabs verdi. simdiye kadar bir sorun olmadı. bir de içinde zeytinyağı olduğu için kakasını da kolay yapıyorBen hic aile hekiminin verdiklerini kullanmadim d vitaminini de oceon alabilirsiniz temiz icerikli. Ben cok arastirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?