- Konu Sahibi atlasirmak
-
Evet. Mümkünse bir taraflara asılmadanIyi misiniz? Yani carsambadan pazara ne degisti de tum sulale boyle bir yere gidiyosun? Ne cabuk duzeldi aranizda cocuk yapmaya karar verdin? Ben soyleyim sana hamileyken bosanmak istiyeceksin. Once sorunlari duzelt sonra cocuk yap lutfen.
Canı sallanmak istemiş gerilim aksiyon istemişGitmiş sallanmaya
Doktora niye gitsin ki ona bile gerek yok 5 ayda ne acele ya? Zaten evliliği de problemliymis. Tövbe yaa, ben de istiyorum bu kafalardan. Hiçbir şey dusunmeden yasasam keşke böyle.Yalnız konu sahibi yöntemden daha acayip
Daha 5 aylık evli doktora gitmemiş,
Belki dogru düzgün ugraşmamış yumurtlama günü vs.
Gitmiş sallanmaya
Konu sahibinin cahillikle alakalı bu kadar üzerine gidilmesi biraz ağır olmuş gibime geldi.
tıbbi yolları denemek, tedavi olmak makul olanı tabiki de ama bazen insanlar her türlü yolu deneyebiliyor.
Basiret bağlanması gibi, eğitimle sunla bunla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum.
Memleketteki komşumuz, ki kendisi profesör olur, bel fıtıgı rahatsızlığı vardı. Ameliyat olacaktı ama öncesinde önerdikleri bir kırıkçı çıkıkço tarzı bir amcaya gitti. Ve inanır mısınız, düzeldi.
Tabikide savunmuyırum bu tarz tedavi yöntemlerini ama modern tıp ta bu seviyeye gelene kadar o yollardan geçti.
Fakat bu ebe teyze übermiş biraz, makara ile tavana asmalar falan atraksiyonu bolmuş.
Tedavinizin sonuç vermesi dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?