- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
sen bir meleksinkaçakhayalimde kaçak
![]()

Yasakhayali soylememe gerek varmi acaba... Gene kacti ayol bi durmuyo hee acmiyomuyuz onu acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bir meleksinkaçakhayalimde kaçak
![]()
benimde bu ay 12 gun gecikmisti ama sonunda oldum doktora fln gidiyoruz ondan da gecikiyoruz o aletin yuzunden de olabiliyo doktora gorunmeden de bi ilac icme derim
OOoOOoOoOOo bak bu guzeldi sende bi perisin o zamannn
Yasakhayali soylememe gerek varmi acaba... Gene kacti ayol bi durmuyo hee acmiyomuyuz onu acaba![]()
benimde bu ay 12 gun gecikmisti ama sonunda oldum doktora fln gidiyoruz ondan da gecikiyoruz o aletin yuzunden de olabiliyo doktora gorunmeden de bi ilac icme derim
halla orda misin gittimedin![]()
kizlar biraz söyle baktimda beni cekistirmisiniz..ama tam okuyamadim...
ah su internetim bu gün beni perisan etti..yarin gösterecem size...![]()
:103::103::103::103:teşekkür ederim tatlımkaçakhayal küçükkende böyleydi canım yerinde durmazdı ah ah
![]()
kizlar biraz söyle baktimda beni cekistirmisiniz..ama tam okuyamadim...
ah su internetim bu gün beni perisan etti..yarin gösterecem size...![]()
OOoOOoOoOOo bak bu guzeldi sende bi perisin o zamannn
Yasakhayali soylememe gerek varmi acaba... Gene kacti ayol bi durmuyo hee acmiyomuyuz onu acaba![]()
kizlar gercekten bende biraz hiperaktiflik var yaw....![]()
kiz acmazmisiniz yaw...internetle mücadele ediyom...esime bi baktirim nesi var bugün bunun
![]()
kiz acmazmisiniz yaw...internetle mücadele ediyom...esime bi baktirim nesi var bugün bunun
![]()
her zaman bulunmaz canim hazir bulmuskken degerlendir![]()
baktır canım benimgeçmiş olsun
![]()