Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

hoşgeldn cnm
bütün sevdiklerim burda başka gelmeyenler umrumda olmaz :16::16::16:

e askolsun gümüs ? böyle mi denilir ?? hani birlik beraberlik vardı ne oldu ? haberimiz oldu da biz mi gelmedik, yani ben kendi adıma diyim de. bizler sizin nerelerde gezdiğinizden haberimiz yok, bir haber vermiyorsunuz, smdi umrumdum olmaz mı deniliyor? girip bakıyorum bizim topikte kimseyi bulmak ne mümkün, bir görünüp bir kayboluyorsunuz. nyse.. bakın keyfinize ..

Nerde bir munzurluk varsa direk sen :33::33:
Gumusum sen yaptin mi bakiyim bizim tabloyu?
tabloyu yasakhayal yapacak bana sorma o cok zor belki boş zamanımda uğraşırım
kiz senin uyma onun aklina allaalla:4::4::4::4::4::4::4:o hep +18 TÜYOLAR VERIR:bide diyoki ben hic cilveli degilim...:9::9::9::9::9:

Kiz belki nazar fln degmesin diye soylemiyo cilveli kiz:nazar::nazar:
:36::36::36:
Slmm arkadaşlar ben geldim banada yer varmı:52:
olmazmı cnm gel tabi
kızlar bir evimiz vardı ikincisi de olmuş ne güzell.hyırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu akşam aranızdaolamayacağım ama yarın kesin burdayımmöpüldünüzz:16::16:
beekliyoruz cnm mutlaka:54:
Biz gumusle bi topik acalim bence ne dersinn goz kirpma ve opucuk dersleri verilir..:54::34:
kızım o insanın içinden gelecek zorla cilve olmaz şöyle az kırıtcaksın öpceksin devamını anlatmayım site beni engelliycek valla:1::1:
e askolsun gümüs ? böyle mi denilir ?? hani birlik beraberlik vardı ne oldu ? haberimiz oldu da biz mi gelmedik, yani ben kendi adıma diyim de. bizler sizin nerelerde gezdiğinizden haberimiz yok, bir haber vermiyorsunuz, smdi umrumdum olmaz mı deniliyor? girip bakıyorum bizim topikte kimseyi bulmak ne mümkün, bir görünüp bir kayboluyorsunuz. nyse.. bakın keyfinize ..
bunu birinin yanlış anlıycağını biliyodum:26::26:
bebeğim diğer topikte yazdım herkesi bekliyorum diye:ssz::ssz:
bide ben isimleri aklımda tutamıyorum öyle bi sorunum var cok karıştırıyorum isim olmayınca nikler karışıyo bnde:1:
küsme ltfn sende gel:21::21:

girdim geçmişi okudum iykide okumuşum arada benm laflar geçmiş tabi hemen cvp yazdım
kocam işe gitti sabah yanıma geldi kahvaltı ediyimmi dedi et dedim tepemde buldum meğer kahvaltı benmişim:9::9::9:
neyse sonra esas kahvaltıyı hazırlayıp gönderdim:1::1:
misafirim gelcek onu bekliyorum
su böreği vardı onu cıkarttım dolaptan çkolata soslu kek patates salatası bide kurabiye yaptım :56::56:
ayy cok becerikliyim :nazar::nazar:
öptüm herkesi :54:

yaw kizlar suraya biseyler yazin her girdiginizde alalalal:4::4::4::4::4::4::4:topigimiz gerilemis..zor buldun yerini:37::37::37::37:

hic mi yazacak biseyiniz yok....havadan sudan yazsaniz oda olur...:27::27::27::27::27::27::27:

Son düzenleme:
girdim geçmişi okudum iykide okumuşum arada benm laflar geçmiş tabi hemen cvp yazdım
kocam işe gitti sabah yanıma geldi kahvaltı ediyimmi dedi et dedim tepemde buldum meğer kahvaltı benmişim:9::9::9:
su böreği vardı onu cıkarttım dolaptan çkolata soslu kek patates salatası bide kurabiye yaptım :56::56:

kiz melek kocan seni yiyecek anam yakinda :4::4::4::4::4::4::4::4:

kiz sen ne kadar beceriklisin böyle hizina yetisemeyiz :10::10::10::10::10::10::10:sende bu yaptiklarni yiyosan kilonu tahmin edebiliyom...:53:

Ben diyorumda bosuna mi diyorum bakin 10 parmaginda 10 marifet devam et bebegimm :54::54:

kiz melek kocan seni yiyecek anam yakinda :4::4::4::4::4::4::4::4:

kiz sen ne kadar beceriklisin böyle hizina yetisemeyiz :10::10::10::10::10::10::10:sende bu yaptiklarni yiyosan kilonu tahmin edebiliyom...:53:

Yasakhayalimmm ben geldimmmmm:16::16: onda kilo yoktur eminim yasakhayal bu kadar calisip efor sarf ediyo ne kilosu:52::52:

Yasakhayalimmm ben geldimmmmm:16::16: onda kilo yoktur eminim yasakhayal bu kadar calisip efor sarf ediyo ne kilosu:52::52:

loorim nerdesin yaw:10:...bi girseydinde biseyler yazsaydin keske..topik gerilemis:4:....is neyim yapmadan bi girim dedim...:8:he yaw bu gumus varya o cilveleriyle atar bütün kilolari...:4::4::4::4:

loorim nerdesin yaw:10:...bi girseydinde biseyler yazsaydin keske..topik gerilemis:4:....is neyim yapmadan bi girim dedim...:8:he yaw bu gumus varya o cilveleriyle atar bütün kilolari...:4::4::4::4:

Giremedim bebegimm kocayi anca gonderdimmm bu topigi ben kurtaricam merak etme:35::52:

Giremedim bebegimm kocayi anca gonderdimmm bu topigi ben kurtaricam merak etme:35::52:

öyle yap zaten digerleri tembel bu topigi ancak ikimiz kurtaririz:51::51:...daha ben is neyim yapmadim:37:....birazdan cikar daha sonra gelirim.:10:..bi arkdasim gelecek gelmezse daha cok girerim..bide buralarda bütün yerler acik bi gidimde biraz para harcim alisveris yapim birazda:10::10:

Son düzenleme:
öyle yap zaten digerleri tembel bu topigi ancak ikimiz kurtaririz:51::51:...daha ben is neyim yapmadim:37:....birazdan cikar daha sonra gelirim.:10:..bi arkdasim gelecek gelmezse daha cok girerim..bide buralarda bütün yerler acik bi gidimde biraz para harcim alisveris yapim birazda:10::10:

aaa bugun niye acik kiz bayram fln benmi bilmiyorum :9:

aaa bugun niye acik kiz bayram fln benmi bilmiyorum :9:

HE LOORIM ACIK BÜTÜN MARKETLER neyim...sizin ordada acik olmasi lazim..saat 18.00 kadar acik..bak SIKILIRSAN cik gez biraz:10::10::10::10:..iyi olur...biraz temiz hava alirsin stres atarsin...:46:

Son düzenleme:
HE LOORIM ACIK BÜTÜN MARKETLER neyim...sizin ordada acik olmasi lazim..saat 18.00 kadar acik..bak SIKILIRSAN cik gez biraz:10::10::10::10:..iyi olur...biraz temiz hava alirsin stres atarsin...:46:

Dogru soyluyosun havada guzel bugun ama tek basima gezmek beni sarmiyo ya cok sikiliyorum:14:

Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz:17:

Dogru soyluyosun havada guzel bugun ama tek basima gezmek beni sarmiyo ya cok sikiliyorum:14:

Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz:17:

olsun loorim en azindan evden daha iyi...:21::21::21::21::21::21:bi rossmana neyim ugrarsin...git biraz canin istedigi meyve ne al....gezip bi kac seye bakman bilem belki rahatlamani saglar...

bide bu gün kizlar daha yataktan cikamadi galiba:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ne cikacaklar sicacik yataktan alalaalala:52::52::52::52::52::52:

olsun loorim en azindan evden daha iyi...:21::21::21::21::21::21:bi rossmana neyim ugrarsin...git biraz canin istedigi meyve ne al....gezip bi kac seye bakman bilem belki rahatlamani saglar...

bide bu gün kizlar daha yataktan cikamadi galiba:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ne cikacaklar sicacik yataktan alalaalala:52::52::52::52::52::52:

Haklisin canim valla :52::52: sorma ya kimse gelmediki 2 lafin belini kiralimm...:ssz::ssz:

Haklisin canim valla :52::52: sorma ya kimse gelmediki 2 lafin belini kiralimm...:ssz::ssz:

gelmezler loorim kimi cilveli kimisi duvar cati hepsine cikartiyo alalalala:9::9::9::9::9::9:

KIMIDE adetin sonuna kadar calismaya devam ediyo:52::52::52::52:

hepsi benim gibi tembelmi?:27::27::27::27:ben bi yerde bilem duramiyom..ordan oraya gezip duruyom:10::10::10::10::10:

gelmezler loorim kimi cilveli kimisi duvar cati hepsine cikartiyo alalalala:9::9::9::9::9::9:

KIMIDE adetin sonuna kadar calismaya devam ediyo:52::52::52::52:

hepsi benim gibi tembelmi?:27::27::27::27:ben bi yerde bilem duramiyom..ordan oraya gezip duruyom:10::10::10::10::10:

Sorma yasakhayal sende az gez hee bak kukusun gitmesin sonra :52::52:

Kizlar az calismalara ara verinde gelin :36:

Sorma yasakhayal sende az gez hee bak kukusun gitmesin sonra :52::52:

Kizlar az calismalara ara verinde gelin :36:

yaw delimiyim ben ..:52::52::52::52::52::52:kukusumu kaybetmeye niyetim yok...:46::46::46::46::46:

artik bi yerde zorlada olsa durmayi denicem...:4::4::4:
:4::4:
:4:
:4:

Bak ben seni yakaladim ama baska yerlerde ama benden sir cikmaz merak etme :34:

KIZ SUS :4::4::4::4::4::4:

simdi su gumus kadini gercek neyim sanacak...:9::9::9::9::9::9:

ugrastirma beni sunla:4::4::4::4::4::4::4:

o ben degilim ayni nicki kulanan biri...:52::52::52:

bide benim adim artik kacakhayal bakin nerde var kacakhayal yazisi baska topiklerde.:52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X