- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
hayolatı tebrık ettık ettık kadında çıt yokkk :44::44::44::44::44:
o dami gitti...

demekki mecbur neyim kaldi yoksa bisey yazardi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayolatı tebrık ettık ettık kadında çıt yokkk :44::44::44::44::44:
kırıcı oluyosunDUYARSAN DUY allala alla doru degilmi hadi söyle senin bebegin mi?![]()
o dami gitti...
demekki mecbur neyim kaldi yoksa bisey yazardi![]()
kırıcı oluyosun
daha önce sorduğunda keşke böyle bi bebeğim olsa demiştim benm değil o bebek oldumu![]()
bugün yeteri kadar duygusala bağladık zaten damarıma basmak için uğraştın duygu sömürüsü bile dedin sende yaşadın aynı şeyleri bebek acısı bazen öyle oturuyoki insanın içine gercek olmayan bi resme bile alınabiliyosunARTIK BEN ANLAYAMIYORUM SIZI HERSEYE KIRILIP ALINAN NE KADAR COK KISI VAR:::sunu anladimki herkesle cok icli disli olmayacan....gecek disi bi resme bile alinan bi insan daha yoktur herhalde![]()
ARTIK BEN ANLAYAMIYORUM SIZI HERSEYE KIRILIP ALINAN NE KADAR COK KISI VAR:::sunu anladimki herkesle cok icli disli olmayacan....gecek disi bi resme bile alinan bi insan daha yoktur herhalde![]()
bugün yeteri kadar duygusala bağladık zaten damarıma basmak için uğraştın duygu sömürüsü bile dedin sende yaşadın aynı şeyleri bebek acısı bazen öyle oturuyoki insanın içine gercek olmayan bi resme bile alınabiliyosun
damarinizda ne kadar yakinda.....bende yasadim ama benim olmayan bir bebek resmini sahiplenipte su isareti koyacak kadartepki göstermezdim...
benm olmadığını zaten biliyosun tekrar tekrar duymak hoşunamı gidiyo anlamıyorum gercektendamarinizda ne kadar yakinda.....bende yasadim ama benim olmayan bir bebek resmini sahiplenipte su isareti koyacak kadartepki göstermezdim...
benm olmadığını zaten biliyosun tekrar tekrar duymak hoşunamı gidiyo anlamıyorum gercekten
cok ayıp ediyosun ne çirkin şeyler bunlarbanane ya ne hosuma gidecek..olsa banane olmasa banane...ne sen beni taniyosun nede ben seni...
cnm gümüş bugun bıraz hassas ondandır bence gereksıs yanlıs anlıyosunuz bırbırınısı neguzel muhabbetlerınız oldu bıcok sey paylastınısss o işareti şaka amaçlı yapmıstır o altı üstü bi smiley hadiii gereksiz tatsıslık olmasınnn :26:
alaala nolmuş yine kaçakhayalim gümüşüm hayırdır:26:ayenimde ortada kalmıştübe tübe kızlar nazarmı değdi ben anlamadımki:44:
banane ya ne hosuma gidecek..olsa banane olmasa banane...ne sen beni taniyosun nede ben seni...
cok ayıp ediyosun ne çirkin şeyler bunlar
yasak hayal bak sana guzel guzel yasıyorum ama bıraz abartmıyormusun bu ne boyle satasmaya calısmalarrr nevar bukadar abarttında saldırıosun dune kadar canım cıcım muhabbet ettıgın kıza???? lütfenn içinden şeytan cıktı bı andaaa cok sasırdım............
biz birimiz üzülünce diğerimizde üzülmedimi .ne yani şimdi ne değişti anlamadım.ikinizde şaçmalamışınız arkadaşlar.lütfen kapatın artık bu konuyu kalp kırmaya değermi hiç
dün herşey gayet güzeldi sabahtan beri yazdıklarına bi bakgercekten anlamiyorum ben seni hosuma gidiyo desem güzel seymi olacakti....
seyteni sizler cikartiyosunuz...bak bakalim ilk o smileyi kim kullandi....canim cicimi dikkat edersen tek tarafli yapmadim....