Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

Ayyy kizlar ne oldu yaaa valla geldim ne geliyimm yasakhayal ve gumusum siz ne guzel anlasiyodunuz neler oldu ama lutfen yaaa opup barisin olmaz boyle kusluk gercekten uzuldum ne kadar cok iyi anlasiyoduk daha sonra yeniden gelicem simdilik cikiyorum ama lutfen barisin yapmayin boyle olmaz burada kusmek :14:

Ayyy kizlar ne oldu yaaa valla geldim ne geliyimm yasakhayal ve gumusum siz ne guzel anlasiyodunuz neler oldu ama lutfen yaaa opup barisin olmaz boyle kusluk gercekten uzuldum ne kadar cok iyi anlasiyoduk daha sonra yeniden gelicem simdilik cikiyorum ama lutfen barisin yapmayin boyle olmaz burada kusmek :14:
yok cnm barış fln demeyn ltfn
valla şoktayız cnm :51::51: kedi aslan oldu

Ama gumusum ne kadar guzel bi diyalog icindeydik yasakhayali bulamiyorum suanda valla bende okudum sok oldum niye boyle oldu diye :((

Hayalotum senin adina sevindim guzel bir gun gecirmissin ne guzell iste bak bide unuttu fln diyodun :27::27:

Niceee danslara:16:

medd cezirim hic bi nedeni yok,gumus arkasimiz kendi topigini acti.....:16::16::16:ilk topigimizede burayada ayirim yapmadan geliriz canim benim....:34:baska hic bir nedeni yok.belki ilerde baska arkadaslarimizda acabilir ......altinda bi sebep aramamiz lazim...:ssz:

Cok sacma polemik icerisindeyiz suanda herkes heryerde takilabilir oyle degilmi her yere bakabiliriz heryere yazabiliriz bildigim kadariylada topikte acabiliriz Bunlarda hem fikir oldugumuzu dusunuyorum ben...

yasakhayalimmm benim soruyu sorma amacımı anladığın için teşekkür ederim... Gümüş arkadaşımız da yanlış anlamasın lütfen.. BEN KİMSEYE HESAP SORMUYORUM.. Yeni mekan falan filan diye yazışmışsınız yaa açıkçası ben kendi aranızda aldığınız ortak bir kararla burda bbuluştuğunuzu düşündüm.. Çünkü topikte yazışan kişiler diğer topikte tanışanlar... Bilmiyorum demek istediğimi anlatabildim mii?? Kimseyi kırmak istemiyorumm.. Looricim SAÇMA POLEMİK demişsin yaa, ben polemik içerisinde olduğumuzu düşünmüyorum.. Umudun farkettiği bir yazı üzerine ben de bir soru sordum o kadar... Yanlış anlaşılcak bir şey söylediğimi zannetmiyorum... Yazdıklarımı tekrar gözden geçirirseniz HERKESİN İSTEDİĞİ YERDE TAKILMASINI SORUN ETMEDİĞİMİ DE ANLARSINIZ CANLARIM :54:

ben anlamadım sorun nedir neşeyle döndüm sizlerle paylaşmak istedim yakında saçbaşa girmezsek iyidir .çok sinir oldum.herkes birbirine laf atmış ya noluyo bizlere arkadaşlar:14::14:sorun ne çözemedimki ben ?

Canım birbirine laf atan ve sorun çıkaran ben miyim ya da sinirini bozan.....

Back
X