Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

Ama gumusum ne kadar guzel bi diyalog icindeydik yasakhayali bulamiyorum suanda valla bende okudum sok oldum niye boyle oldu diye :((
valla bende şok oldum üzgünüm
BANA DA söleyinnnnnnnnnnnnnn lütfen:23:
geçmişe bakmadınmı kız olay sırasında topikteydin :1::1:
Bebeğimmmm bu mesajlarını yeni okudum, hoşgelmiştirim hoşbulmuşturum kesin yaaa :16:
hoşgeldn cnm :ssz:
yasakhayalimmm benim soruyu sorma amacımı anladığın için teşekkür ederim... Gümüş arkadaşımız da yanlış anlamasın lütfen.. BEN KİMSEYE HESAP SORMUYORUM.. Yeni mekan falan filan diye yazışmışsınız yaa açıkçası ben kendi aranızda aldığınız ortak bir kararla burda bbuluştuğunuzu düşündüm.. Çünkü topikte yazışan kişiler diğer topikte tanışanlar... Bilmiyorum demek istediğimi anlatabildim mii?? Kimseyi kırmak istemiyorumm.. Looricim SAÇMA POLEMİK demişsin yaa, ben polemik içerisinde olduğumuzu düşünmüyorum.. Umudun farkettiği bir yazı üzerine ben de bir soru sordum o kadar... Yanlış anlaşılcak bir şey söylediğimi zannetmiyorum... Yazdıklarımı tekrar gözden geçirirseniz HERKESİN İSTEDİĞİ YERDE TAKILMASINI SORUN ETMEDİĞİMİ DE ANLARSINIZ CANLARIM :54:
yanlış anlamıyorum boşver cnm :51::51:
Canım birbirine laf atan ve sorun çıkaran ben miyim ya da sinirini bozan.....
yok cnm bizim tartışmadan bahsediyodu hayalot sana demedi

kızlar dün gece hazırlandım eşim geldi rezervasyon yaptırmış yemek yedik .müzikli bir yerdi sonra tam yemek bitti şarkıcı adam ismimizi söyledi eşim burdayız diye işaret verdi sonra adam bana dans etmek istermisiniz dedi bende güldüm herkes bize bakarken eşim dansa kaldırdı.çok utandım ama ettik çok duygulandım.dansın içinde yüzük almış alyanslarımızı yenilemiş :46::46:herkes bize bakarken parmağıma geçirdi ve dansa devam ettik.salondadnda bir alkış .:52::52::52::52:ben heyecandan altıma işemedim diye dua ettimyani o derece:9::9::9:sonra 10 gibi kalktık ordan taksime geçtik alışveriş yaptık eve geldik :38::38::38:ben bu adama boşuna aşık olmamışım ya:46::46::46::46::16:

Eşin ne güzel süpriz yapmış bitaneeemmmmm, çook mutlu oldum senin adınaa.. Ya hemşerim diye demiyorum, bu malatyalılar pek romantik oluyolar yaaa :9:

Eşin ne güzel süpriz yapmış bitaneeemmmmm, çook mutlu oldum senin adınaa.. Ya hemşerim diye demiyorum, bu malatyalılar pek romantik oluyolar yaaa :9:
vayy millette ne kocalar var görüyosun dimi
hakkını yemiyim benmde kocam bana unutamıycağm bi doğum günü süprizi yapmıştı :21::21:
cnmm hosgeldınnnn napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnn ben ıyıyımmm bu ay sankı sıze mujdeyı verıcem gıbı hıssedıoyorum :1::1:
ayy bebeğim hadi inş ya :23::23:
önümüzdeki ayda benden inş
ben iğne kullanmıycam artık yada en düşük doz kullancam aklıma koydum doktordanda onay alıyım hemen çalışmalara başlıyorum:21::21:

herkese iyi bayramlar şimdiden
etleri yiyip yiyip şişmeyn bayanlar:56::56:
bayramda bol bol dua edin mübarek gün kaçırmayın:31::31:
allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize :34:

vayy millette ne kocalar var görüyosun dimi
hakkını yemiyim benmde kocam bana unutamıycağm bi doğum günü süprizi yapmıştı :21::21:

ayy bebeğim hadi inş ya :23::23:
önümüzdeki ayda benden inş
ben iğne kullanmıycam artık yada en düşük doz kullancam aklıma koydum doktordanda onay alıyım hemen çalışmalara başlıyorum:21::21:

nasılbı suprız yaptıı sana dıcemde uzun olur heralde anlatmasıı carsıya gıdeceksın yaaa :1::1::1: doktorun onay versede hıc ıgne kullanmadan doguruversennn ne guzel olurrrrr :16::16::16:

arkadslarr arefe günüü 1000 tane besmeleyle ıhlas okuyanın duası kabul olurmusss allah dualarınızı kabul etsın ınsallahhh

nasılbı suprız yaptıı sana dıcemde uzun olur heralde anlatmasıı carsıya gıdeceksın yaaa :1::1::1: doktorun onay versede hıc ıgne kullanmadan doguruversennn ne guzel olurrrrr :16::16::16:
çarşıya 1 saatım var daha anlatcam biri sorsun diye bekliyodum
doğum günümden bi gün önce ankaradan geldm cuma günü pazara gitcektm gitme yarın beraberr gidelim dedi
cteside doğum günüm
ctesi evi temzledm banyo yaptım hazırlandım pazara gitcez ordan yemeğe gitcez akşamda 9 gibi evde olucaz tv izliycez
yemeği yedik cıktık bu biyerleri arıyo fln noldu dedim ismail para istiyo dedi
eve gittik anahtarı elimden aldı kapıyı o açıyo normalde hiç yapmaz
açtık eve girdik salonun kapısı ndn kapalı dedim girdim ışığı açtılar bütün arkadaşlarımız evde süpriz diye bağırdılar
korkudan ağladım nasıl çığlık attım kaçmışım mutfağa kocama sarılıyorum ağlyorum sonra kendime geldm
pembeli kıyafetlerimizle bi resmimiz var onu pasta yaptırmış kocaman pankart yaptırmış iyki doğdun yazıyo
cok hoştu
iğnesiz doğurcam inş inanıyorum :ssz:

cnmm hosgeldınnnn napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnn ben ıyıyımmm bu ay sankı sıze mujdeyı verıcem gıbı hıssedıoyorum :1::1:

oleyyyyyy:46::46::46::46::46:hadi canım inşallah rabbim nasip etsın hayırlı bır evlat:16::16::16::16:
hosbulduk bende ıyıyım alısverişe cıkcam bugun eşimin iş çıkışını bekliyorum:52::52:

çarşıya 1 saatım var daha anlatcam biri sorsun diye bekliyodum
doğum günümden bi gün önce ankaradan geldm cuma günü pazara gitcektm gitme yarın beraberr gidelim dedi
cteside doğum günüm
ctesi evi temzledm banyo yaptım hazırlandım pazara gitcez ordan yemeğe gitcez akşamda 9 gibi evde olucaz tv izliycez
yemeği yedik cıktık bu biyerleri arıyo fln noldu dedim ismail para istiyo dedi
eve gittik anahtarı elimden aldı kapıyı o açıyo normalde hiç yapmaz
açtık eve girdik salonun kapısı ndn kapalı dedim girdim ışığı açtılar bütün arkadaşlarımız evde süpriz diye bağırdılar
korkudan ağladım nasıl çığlık attım kaçmışım mutfağa kocama sarılıyorum ağlyorum sonra kendime geldm
pembeli kıyafetlerimizle bi resmimiz var onu pasta yaptırmış kocaman pankart yaptırmış iyki doğdun yazıyo
cok hoştu
iğnesiz doğurcam inş inanıyorum :ssz:

hersey guzel olmustaa senın bagırıp korkman cok komık olmus kızzzzzzzzz senı oyle hayal ettımdeee :9::9::9::9::9: kocanın hakkını yemeyelımm adam ugrasıyor senın ıcınnn dahada bu adama laf soylemee :20::20: :1::1::1:

len hatunlar ne örüyonuzzzzzz:52::12:

dün aksam bi okudumda anam ne kaaaa erken evlenmissiniz:30:
:17::17::17::17:
onlardan biri benm 18de evlendm 17de nişanlandım
hersey guzel olmustaa senın bagırıp korkman cok komık olmus kızzzzzzzzz senı oyle hayal ettımdeee :9::9::9::9::9: kocanın hakkını yemeyelımm adam ugrasıyor senın ıcınnn dahada bu adama laf soylemee :20::20: :1::1::1:
kızım boşa melek kocam demiyorum:24::24:
ayy evet cok komik oldu arkadaşlardan biri ben bağırınca ahaaa bunu hiç hesaba katmadık dedi sonradanda ona güldüm:9::9:

oleyyyyyy:46::46::46::46::46:hadi canım inşallah rabbim nasip etsın hayırlı bır evlat:16::16::16::16:
hosbulduk bende ıyıyım alısverişe cıkcam bugun eşimin iş çıkışını bekliyorum:52::52:
ınsallaahhh cnmmmmmm hepımızee nasıp etsınnn :16::16: bende kocişle cıkcaamm bugunn :27::27: neler alcannnn
okuyalım inş ya
alışverişe dalıp unutmamak lazım :1::1:

kocalarımız birbirine çekmiş :23::23:
kocası bılezık alacak yaa sımdı ondan ıyısı yokkk :9::9::9: sen varyaa sennn :1:
len hatunlar ne örüyonuzzzzzz:52::12:
nörelimmmm kız yoksa sen nıgdelımısınn?????
dün aksam bi okudumda anam ne kaaaa erken evlenmissiniz:30:

evet cnm bunlar hızlı gonzaleslerr sen nezaman evlendınn :55::55:

Back
X