Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

başladım canım 2 gün oldu ama içemiyorum içtiğim gibi elim ayağım kesiliyo bilmiyorum nolucak halim.ben normalde bile soğan yiyemem bide çıkartamamda senede belkı 1 defa istifra edebılıyorum.ya benım için bu soğan işkence gibi.hani insanın tansiyonu düşer elden ayaktandüşer ya o şekil oluyorum:31::31:

bendee kactımmm güzel hatunlarrr :16::16::16: öpüyorummm :38:

ben 23.5 yasındaa :1::1: erkek arkınlamı evledınnn :16::16::16: kac yıllık evlısınn sorguya cektım dımı senı :9::9:

yooo ne demek,ne güzel sohpet ediyoruz.

2,5 yillik evliyim 14 aydirda bebek calismalari var fakat bebekten tik yok:27:

ya seninle baska bir topiktende tanismiyormusuz:46:

almanyadaki hamileler olabilirmi?

yooo ne demek,ne güzel sohpet ediyoruz.

2,5 yillik evliyim 14 aydirda bebek calismalari var fakat bebekten tik yok:27:

ya seninle baska bir topiktende tanismiyormusuz:46:

almanyadaki hamileler olabilirmi?

alalala nıye acabaa yaa doktor tahlıl fılan yaptımıı??? :44::44: banadaa oyle gelıyor yaa baska bı topıktemı konustuk acabaa ama ben almanya topıgınde olamam ımkanıs :26::26: hamıle kalmak ıcın hıc kür veya baska bısey yaptınmı cnm bende 1.5 sene kalamamıstım hersey yaptım olmadı sonra bal tarcın corek otu yedım ve preseed kullandım o ay hamıle kaldımm :26::26:

alalala nıye acabaa yaa doktor tahlıl fılan yaptımıı??? :44::44: banadaa oyle gelıyor yaa baska bı topıktemı konustuk acabaa ama ben almanya topıgınde olamam ımkanıs :26::26: hamıle kalmak ıcın hıc kür veya baska bısey yaptınmı cnm bende 1.5 sene kalamamıstım hersey yaptım olmadı sonra bal tarcın corek otu yedım ve preseed kullandım o ay hamıle kaldımm :26::26:

haaa sevdemm in 2013 hamile girelim topiginden degil mi:46:

ya canim ne bileyim sogan kürü bir kere yaptim ama sadece 5-6 gün yapip biraktim bundan 7 ay falan önce

birde 5 ay falan önce incir kürü yaptim ama ondan sonra adetlerim gec gelmeye ve az gelmeye basladi:5:#

birdahaki siklüsümde muanelere basliyorum.....

bali tarcini cörekotunu yapayim dedim amaaaaa cok feci kokusu ve tadi vardi,amaaaaa deneyecegim yine herseyi.....

senin düsük olmustu dogru,kacinci haftada düsmüstü?

ya canim ne bileyim sogan kürü bir kere yaptim ama sadece 5-6 gün yapip biraktim bundan 7 ay falan önce

birde 5 ay falan önce incir kürü yaptim ama ondan sonra adetlerim gec gelmeye ve az gelmeye basladi:5:#

bali tarcini cörekotunu yapayim dedim amaaaaa cok feci kokusu ve tadi vardi,amaaaaa deneyecegim yine herseyi.....

evt evt 2013 topıgıydı dogruu :26::26: cnm valla bende bal tarcını 5 gun yedım ama belkıde ıse yaramıstr yınede bılemıyorum... cnm benımkı biri 3 aylık dıgerı 6 aylık mayısta kaybettım :5::5: allah kımseye yasatmasınn... sen preseed al kullan cnmm bakk bende ıkıkez ıse yaradıı nedensız hamıle kalamıyordum... demekte fayda varr tedavınıı oll ama bence sen kıstlerden hamıle kalamıyorsun cnm :ssz::ssz::ssz: bence onlardan kurtuldugunda hemen kalırsın :29::29:

evt evt 2013 topıgıydı dogruu :26::26: cnm valla bende bal tarcını 5 gun yedım ama belkıde ıse yaramıstr yınede bılemıyorum... cnm benımkı biri 3 aylık dıgerı 6 aylık mayısta kaybettım :5::5: allah kımseye yasatmasınn... sen preseed al kullan cnmm bakk bende ıkıkez ıse yaradıı nedensız hamıle kalamıyordum... demekte fayda varr tedavınıı oll ama bence sen kıstlerden hamıle kalamıyorsun cnm :ssz::ssz::ssz: bence onlardan kurtuldugunda hemen kalırsın :29::29:

canim kist suan 1 tane var 3cm falan ve doktor dedi zararsiz.

ben bu pressedi bakmaliyim nerden temin edebilirim diye.

Canim hayirlisi olsun,,,hamile kalmakla is bitmiyor degil mi?basin sagolsun...............

birde 9 ay boyunca bir korku hep vardir herhalde:31:

canim kist suan 1 tane var 3cm falan ve doktor dedi zararsiz.

ben bu pressedi bakmaliyim nerden temin edebilirim diye.

Canim hayirlisi olsun,,,hamile kalmakla is bitmiyor degil mi?basin sagolsun...............

birde 9 ay boyunca bir korku hep vardir herhalde:31:

cnm evtt hamıle kalsam hep bı endıse olacakk zaten 9 ay boyunca ıgne kullanıcam kan pıhtılasması nedenıyle belkı bu kez kucagıma alırımm ınsallahh :5: cnm ben botanikecza sıtesınden alıyorum nete yazz uye olmanda gerekmıyor ınsallah işe yararda vesile olurumm bebeğine :16::16:

cnm evtt hamıle kalsam hep bı endıse olacakk zaten 9 ay boyunca ıgne kullanıcam kan pıhtılasması nedenıyle belkı bu kez kucagıma alırımm ınsallahh :5: cnm ben botanikecza sıtesınden alıyorum nete yazz uye olmanda gerekmıyor ınsallah işe yararda vesile olurumm bebeğine :16::16:

Amin Allah yardimcimiz olsun....

ben ama almanyada kaliyorum,burdan bakmaliyim nerden siparis edebilirim diye.

Canim benim yaaaa cok cok tesekkür ederim,Allah razi olsun senden:16::16::16:

ama ben baktim ve siparis verdim alman sayfada....40 gram krem ve 9 tane aplikatör
tmm cnm bızım kullandıgımızda oyleydıı hadi hayırlısı :46::46: nekadara aldın yurtdısında daha ucuz oluyorr burda 130 tl ye almıstım ben :26::26:
Gümüşş
Ayennn
Topik açmışsınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarrr
Nasılsınızzz

ıyıyızz cnm sen nasılsınn hosgeldınnn :16::16:

tmm cnm bızım kullandıgımızda oyleydıı hadi hayırlısı :46::46: nekadara aldın yurtdısında daha ucuz oluyorr burda 130 tl ye almıstım ben :26::26:

ıyıyızz cnm sen nasılsınn hosgeldınnn :16::16:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ay saskinliktan ne diyecegimi sasirdim:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

anammmmmm ben iki tane paketi 80 tl civari aldim.....yani 38 euro felan....

ay canim ya sen bir paketi mi o fiyata aldin???? 40 gram krem ve 9 aplikatörü mü o fiyata aldin?????:53::53::53::53::53:

sende mini etek giyy ozaamannn :103: hoşuna gıdermııı :1:

senınkıde ılgıncmıss valaa :53::53: bende cok acık gıyınmem cnmm zaten rahat edemıyorum oylee :26::26:
ne mini ne uzun tam diz hizası sever kocam
ancak tatilde giyerim miniyi:27:
Kizlar ben 25 yasimda evlendim:27:
ben 25 yaşımda 2 cocuk annesi olmayı planlıyorum inş

evet o topikti bnde vardım:51:
Gümüşş
Ayennn
Topik açmışsınız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlarrr
Nasılsınızzz
sağol cnm hoşgeldn iyiyiz sen nasılsın:ssz:

cok güzel ciciler aldım kendime
elbiseyi siyah bulamadım lacivert aldım cok şık tam gelin elbisesi:21::21:
bileziğimide aldım taktım hemen koluma çıkarmıycam sesi hoşuma gidiyo:1::1:
kuaföre gittim kaş bıyık fln tertemiz oldum valla :23::23:
yeni geldm şimdide ütü yapıcam valiz hazırlıycam malum 3 gün kalıncak ayakkabı elbise canta ancak toparlarım ne giycem bi planlıyım bakıyım
hepinizi öpüyorum belki akşama giremem
iyi bayramlar bol bol dua edin hepimize:54::54::54:

nasılsınız kızlar halaa bayramın etkısınden cıkamadınızz heraldeee :23::23: off ben cok kotuyum sabah yataktaa oyle bı mıgdem bulandıkıı cok kotu oldum suandada pek ii deilim tansiyonum düşüyor ( hamilemiyim kiii:1::1: ) birazdanda hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem hayırlısı............

nasılsınız kızlar halaa bayramın etkısınden cıkamadınızz heraldeee :23::23: off ben cok kotuyum sabah yataktaa oyle bı mıgdem bulandıkıı cok kotu oldum suandada pek ii deilim tansiyonum düşüyor ( hamilemiyim kiii:1::1: ) birazdanda hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem hayırlısı............

Gunaydin canim:9:

gecmis olmasinda bebek olsun:52::52::52:

neyin sonuclari canim?

ya bu pressed i gecen carsamba siparis vermistim ya,hala gelmedi :44:

ama e-mail geldi,siparisiniz haledildi diye...

Back
X