- 5 Mart 2024
- 652
- 331
- 23
- Konu Sahibi Gizmooberoo
Bebeği için hava temizleyici kullanan önerisi olan var mı? Aynı zamanda yemek kokusunu da yok edecek sağlam bir cihaz arıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dyson ya çok araştırıyorum bende suan en iyisi dysonBebeği için hava temizleyici kullanan önerisi olan var mı? Aynı zamanda yemek kokusunu da yok edecek sağlam bir cihaz arıyorum.
Ya yorumları okudukça kafam karışıyor canım memnun olmayan da varmış. Philipse falan bakabildin mi? Bugün ben de onları bir araştırayım diyorum ama dysona daha yakınım ben de. Araştırdığın modele bakayım hemen.Dyson ya çok araştırıyorum bende suan en iyisi dysonşunu alacak gibiyim ben bi bakın istersenız
![]()
DYSON Purifier Hot Cool™ Gen1 - Fiyatı, Yorumları
DYSON Purifier Hot Cool™ Gen1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Karşı komşum şunu kullanıyor bilmiom öve öve öküz ediyor amaYa yorumları okudukça kafam karışıyor canım memnun olmayan da varmış. Philipse falan bakabildin mi? Bugün ben de onları bir araştırayım diyorum ama dysona daha yakınım ben de. Araştırdığın modele bakayım hemen.
Ya Siyah Palto sen ben misinKarşı komşum şunu kullanıyor bilmiom öve öve öküz ediyor amaXiaomi Mi Air Purifier 4 Akıllı Hava Temizleyici Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Phılıpsde de şunu tavsiye eden oldu tipini begenmemıstımPhilips 900 Serisi Hava Temizleyici, 65 M2'ye Kadar Etkili, 3 Katmanlı Hepa Filtre, AC0951/13 - Fiyatı, Yorumları bide ucuz olunca bilmiom sanki etkisi az gibi hissediyorum . İşlemişler bize ucuz etin yahnisi olayını pahalı daha iyisi demiyorum ama özellik bakımından fazla olsun diyorum galiba
![]()
Ya ben istiyorum ki temızlerken nemlendırsın .Ya Siyah Palto sen ben misinucuz diye ben de sanki kötüymüş algısındayım. İlla dysona o para verilecek
ama yine de araştıracağım üstteki modelleri pahalısını almaya ikna etmek için kendimi
![]()
Benim yaşadığım yerde hava aşırı kuru. Özellikle kışın kombiler yanınca evin içi aşırı kuruyor nemlendirme özelliği özellikle istiyorum. Ama fikir için teşekkür ediyorum nemlendirici özelliği olan var mı diye bakacağım.Winix zero pro kullanıyorum çok memnunum nemlendirici ve soğutma yok sadece hava temizleyici ve cidden temizleyici 100 metre kareyi temizliyor benim evim amerikan mutfak 2 katlı bir tane daha alacağım bebe olunca o derece memnunum
Evet nemlendirmesi benim de aradığım özellik. Soğutma olursa da iyi olur. Dyson yorumlarında kokuyu yeterince gidermediğini yazanlar çok olmuş o beni tereddüte düşürdü.Ya ben istiyorum ki temızlerken nemlendırsın .
ihtiyac halinde soğutsun ve ısıtsın hem verdiğim parayı hak etsin hemde evde 2 tane eşya yerine 1 eşya işlevsel olsun![]()
Ben nemli yerde yaşıyorum benim için temizlik önemliydi ki arkadaşım xioami aldı soğan kokusunu algılamıyor dedi winix markasının üst modelleri var onlarda olabilir belki bu özellik ya da daikinBenim yaşadığım yerde hava aşırı kuru. Özellikle kışın kombiler yanınca evin içi aşırı kuruyor nemlendirme özelliği özellikle istiyorum. Ama fikir için teşekkür ediyorum nemlendirici özelliği olan var mı diye bakacağım.
Daıkın yorumlarını okudum genelde memnun kalmışlar. Winixe bakacağım.Ben nemli yerde yaşıyorum benim için temizlik önemliydi ki arkadaşım xioami aldı soğan kokusunu algılamıyor dedi winix markasının üst modelleri var onlarda olabilir belki bu özellik ya da daikin
Teşekkürler canım![]()
Hava temizleyici tavsiyesi için en iyi hava temizleme cihazları (2025)
Hava temizleyici, harika bir toz toplayıcı ve evcil hayvanı, alerjisi olanlar için de hayat kurtarıcıdır. Peki, en iyi hava temizleme cihazı hangisi? İşte hava cihazları önerileri:www.donanimhaber.com
Şuraya bi göz at tüm özellikleriyle kafana yatanı araştırırsın detaylı
Dyson kullanıyoruz çok memnunum. Bebeğim doğdu doğalı gece gündüz çalıştı, evimiz çok tozlu. Bizi çok rahatlattı, özellikle alerjik bir durum varsa iyi geliyor öneririm.Bebeği için hava temizleyici kullanan önerisi olan var mı? Aynı zamanda yemek kokusunu da yok edecek sağlam bir cihaz arıyorum.
Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Koku olayını da çözüyor mu? Yemek kokusu istemiyorum kesinlikle evde özellikle bebek olunca. Filtreyi ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Fiyat olarak çok mu fazla?Dyson kullanıyoruz çok memnunum. Bebeğim doğdu doğalı gece gündüz çalıştı, evimiz çok tozlu. Bizi çok rahatlattı, özellikle alerjik bir durum varsa iyi geliyor öneririm.
Tek kötü yanı filtresi doluyor süresi ve pahalı, yenilemek masraflı iş
Modeline sabah bakıp yazayım, şimdi ışıklar kapalı.Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Koku olayını da çözüyor mu? Yemek kokusu istemiyorum kesinlikle evde özellikle bebek olunca. Filtreyi ne sıklıkta değiştiriyorsunuz? Fiyat olarak çok mu fazla?
Çok teşekkür ediyorum faydalı yorumModeline sabah bakıp yazayım, şimdi ışıklar kapalı.
Dyson fiyatları yüksek, filtre de 3 bin civarı idi en son.
Filtresi kullanıma dayalı olarak eskiyor, size bağlı. Biz 1 senedir gece gündüz çalıştırdıktan sonra yüzde yetmiş dolu uyarısı aldık, bu artık temiz olmaz süresi doldu diye değiştirdik.
Koku tamamen yok ediyor diyemem, evdeki havanın durumuna, kokunun yoğunluğa göre değişiyor bu durum.
Koku odaklı değil de daha çok toz odaklı memnun kaldık diyebilirim.