gossipgirl5 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 1.159 Emoji Skoru 469 Puanlar 43 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gossipgirl5 #1 merhaba yenidoğan bebek için hediyelik çikolata, magnet vs vs yaptırabileceğimiz memnun kaldığınız yerler var mı
merhaba yenidoğan bebek için hediyelik çikolata, magnet vs vs yaptırabileceğimiz memnun kaldığınız yerler var mı
Kedili ve Bebeli Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 3.461 Emoji Skoru 4.981 Puanlar 83 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gossipgirl5 #2 Trendyolda yaptırdım ben hepsini. Bir de gene trendyoldan plastik şişe alıp, litrelik kolonya alıp evde kendim doldurdum. Matbaada da etiket bastırdım yapışkanlı kağıttan. Normal fiyatının yarı fiyatına falan gelmişti
Trendyolda yaptırdım ben hepsini. Bir de gene trendyoldan plastik şişe alıp, litrelik kolonya alıp evde kendim doldurdum. Matbaada da etiket bastırdım yapışkanlı kağıttan. Normal fiyatının yarı fiyatına falan gelmişti
S SixFeetUnder Guru Kayıtlı Üye Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 2.541 Emoji Skoru 3.798 Puanlar 333 5 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gossipgirl5 #3 gossipgirl5 .!.: merhaba yenidoğan bebek için hediyelik çikolata, magnet vs vs yaptırabileceğimiz memnun kaldığınız yerler var mı Genişletmek için tıkla... Tema vakfından magnet yaptırdım. Güzel bir anı oldu, çok memnun kaldım
gossipgirl5 .!.: merhaba yenidoğan bebek için hediyelik çikolata, magnet vs vs yaptırabileceğimiz memnun kaldığınız yerler var mı Genişletmek için tıkla... Tema vakfından magnet yaptırdım. Güzel bir anı oldu, çok memnun kaldım