canım dün kabus gibi bir gün geçirdim haftasonum zehir oldu resmen. sabaha kalktım herşey normaldi 12 ye doğru bir üşüme aldı ama içim titiriyor resmen felaket oldum kat kat giiyndim ayağma çorap patik puf giydim bataniye örttüm yok geçmedi. sonra baş ağrısı bel bacak ağrısı başladı ama korkunç ayağa kalkamıyru m hiç böyle olmadım kasıklarım ayağa kalktıkça felaket battı. dedim ters birşeyler var ne oluyor akşama kadar yattım ama tuvalete bile kalkamadım canım görsen. akşam 8 gibi eşim geldi lavobaya bir gittim adet olmuşum. üzülmedim desem yalan akşam eşimle moralimiz baya bozuldu.ama bugün iyiyim eşim sağolsun yine. şuna karar verdik dün hiçbirşey 4 4 lük olmuyor bizim harika bir evliliğimiz var tek eksiğimiz bu hep eksiğiz bu yüzden. etrafıma bakıyrum hayatları kavgayla dolu insanların kaçar çocukalrı var. rabbim biliyor işte vardır bir hayır diyeceğiz yapılacak birşey yok. eşimde diyor kıymetli olacak çok ondan bekletiyor diye. gerçekten de öyle ilk 3 ay yerimden bile kalkmıcam birşey olmasın dye yeter ki gelsin. eşim sonuna kadar gidicez herşeyi yapıcaz diyor ama artık herkes dahada sormaya başlıcak ben bundan nefret ediyorum konuşmaya başalayacaklar hakkımızda. süreç uzadıkça hem maddi hem manevi yıpranıcaz çok. bunlar korkutuyor beni. dua et canım bana.
gündüz adet olamadığım için korkunç bir sıkıntı yaşadım ama tek bir tesellim var gecikip beni strese sokmadı normal düzenim 33 te 1 di zaten yine öyle oldum sanırım şu çay işe yaradı gene içmeye başladım bir 10 gn içicem yine. anlayacağın bu ayda emeklerim boşa gitti canım bir sorun var da nerede anlayamadık. bakılması gereken herşeye bakıldı bu ay hiç streste yoktu düne kadar inanılmaz rahattım. hayırlısı olsun artık ne yapayım rabbm biliyor vereceği zamanı. umarım sende vardır birşeyler canım. senden bari güzel haberler alırız inşallah.