Rüya Yorumları Bebek İçin İstihare

sue1

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
954
149
123
Tekirdağ
arkadaşlar bu ay hamile kalma çalışmalarım tam gaz devam ediyor. adetime 6 gün kaldı. istihareye yattım acaba hamile miyim diye. ilk gün belirgin bir renk görmemekle beraber sadece çeşme başında bir kadın hatırlıyorum. bana gülümseyerek parmaklarıyla 4 rakamını işaret ediyordu. renk görmem gerekiyor diye ertesi gün tekrar yattım. sadece bi tişört gördüm çizgili ve koyu pembe beyaz lacivert renkliydi. sizce bunun anlamı nedir. anlayan biri varsa lütfen yardım etsin bana.

kızlar ne olur bi yorum yapın. 21 kişi görüntülemiş ama kimse yorum yapmamış. bari fikrinizi söyleyin

canim ruyada rakamlar her zaman gercek bi vakite isarettir ayrica istiareye hairlimi degilmi die yatilio ama bebek icin yatilcani sanmam cunku biliosun insanda dogum saati asla degismez dunyaya gelecegi gunu bekler ruyanda pembe gormekte biraz hemen hayale kapilmakla alakalidir herseyi oluruna birak lacivertte gormusun sonunda muradin hasil olacagina delalet kalbine gore versin rabbim insallah

canım 4 rakamı sana birşey anlatıyor olabilir mesela 4 gün 4 ay gibi onu takip et renklerin hayırlı renkler belki bakarsın ikizin bile olabilir pembe mavi.....
bir keresinde bende yapmıştım bebek için 2 yıl önce hatta rüyamda bi zat geliyor evimin biraz uzağında bi mezarlık var ordan çıkıp geliyor bildiğin çanakkale şehidi üstü başı savaştan çıkmış yırtık yaşlı bir zat sözde akrabammış bana duaların kabul oldu diyor ama bu rüyayı gördüğümde ramazan ayı değildi fakat rüyamda ramazan ayıymış sonra zat kaybolup gidiyor.
derken ben 2 sene boyunca bazı nedenlerden ötürü tedavi göremedim bu sene nasip oldu aşılama falan yaptırdım ve ben tam tedaviye başlayacağım ay burdaki mezarlığa bi şehit getirildi.
her neyse aşılama falan yaptırdım bak önümüzdeki ay ramazan ayı diyorum belki gebe olduğumu öğrenirim rüyam çıkar o yüzden takip et not al bakalım 4 ne demekmiş anlarsın.

çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. inşallah hayırlısı olur. bu ay bizim 4. denememiz. acaba oldu mu diyorum. çok heyecanlıyım 4 gün daha sabretmem lazım. :) her nedense karşıma da hep 4 çıktı. inşallah 4 4lük bir çocuğum olur bunca dördün üstüne:)
bu arada papatyacım inşallah sen de hayırlısıyla kavuşursun yavrucuğuna...

Son düzenleme:
evet, ve sonuc ?? ramazanda hamile kaldinizmi o ruyadan sonra ?ve diger arkadas 4 rakami dogru cikti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…