- Konu Sahibi foryoubaby
-
Merhabalar
Uzun bir süredir foruma üyeyim ve takip ediyorum. Özel bir durum için yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle hamile kalmak için deneme yapmaya başlayacaz. son 3 aydır yumurtlama dönemleri takip ediyorum. Bu ay için en uygun zaman perşembe - pazar arası gözüküyor. Eşimle yaklaşık 10 gündür ilişkiye girmiyoruz. Perşembe - pazar günler arası eşim her gün denemek istiyor. Sizce böyle yapmamızda bir sorun var mı. Birde ilişki arası en az 20dk beklemek koşuluyla aynı gecede 2 kere ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu sorun olur mu. Bi sakıncası varmıdır.
Merhabalar
Uzun bir süredir foruma üyeyim ve takip ediyorum. Özel bir durum için yardımınıza ihtiyacım var. Eşimle hamile kalmak için deneme yapmaya başlayacaz. son 3 aydır yumurtlama dönemleri takip ediyorum. Bu ay için en uygun zaman perşembe - pazar arası gözüküyor. Eşimle yaklaşık 10 gündür ilişkiye girmiyoruz. Perşembe - pazar günler arası eşim her gün denemek istiyor. Sizce böyle yapmamızda bir sorun var mı. Birde ilişki arası en az 20dk beklemek koşuluyla aynı gecede 2 kere ilişkiye girmek istiyor. Sizce bu sorun olur mu. Bi sakıncası varmıdır.
Merhabalar
Merhabalar
her gün olmasada olur zaten spermler 2 gün canlı kalıyormuş ama siz istiyorsanız günde iki defada deneye bilirsiniz tabi:44:
Spermlerin hareketli olması için bir süre ilişkiye girmemek gerekir diye bir yerde okumuştum. Eşimde bu kadar beklemek istemedi ama mecbur bekledi adamcağız. İlk mesajta utandığımdan yazamadım ama bu kadar beklemek bir yan etki yaptı.Malesef adam bu sabah rüyasında biraz boşalmış. Çok fazla olmadığını söylüyor ama bu bir sıkıntı çıkarır mı sizce. Sanırım eşimea bu kadar baskı yapmakta hata ettim.
Sperm omru 72 saat yumurta omru 24 saat. Gunde 2 kere eger bebek icin istiyorsaniz gereksiz. Keyfi baska tabi. Ama 10 gun iliski olmamasi iliski icin kotu bence. Her gun degil gun asiri iliski yeterli bebek icin.
teşekkürler. Peki aynı gece 2 kere ilişkiye girmek sakıncalımıdır. Hamile kalma riskini azaltır mı yoksa hiç bir etkisi yok mudur.
Sperm omru 72 saat yumurta omru 24 saat. Gunde 2 kere eger bebek icin istiyorsaniz gereksiz. Keyfi baska tabi. Ama 10 gun iliski olmamasi iliski icin kotu bence. Her gun degil gun asiri iliski yeterli bebek icin.
benden niye alıntı yaptınız ki ben sormuyorum bu soruyu konu sahibine anlatın siz
Konu sahibinden yaptim sizin altinda yorum varsa yanlislikladir valla usendim ben yazarken simdi siz nasil usenmediniz bilemiyorum. Sevgiler.
ayy kız çok alemsin valla üşenenin bebesi olmazmışsenin var mı merak ettim ama benim var bebişimm
Mrba .bende bu soruyu sormak için geldim bende böyle birşey duydum sormak istedim bendenönce soran olmuşbana konu nedense inamdirici gelmedi
gecede iki kere yapmalimi
bebek icin kac kere yapmali
bizim anne adaylarimizin bu tarz sorularina pek rastlamadim
yanlus dusunduysem affola
10 gün neden ilişkiye girmediniz? Vücudun o spermleri atması lazım. Kaliteli sperm olması için. Gün aşırı ilişkiye girin. Üst üste 2 kere yapmak pek sağlıklı değil. Zaten vajinaya sperm girince orası doluyor. Hatta benim tuvalet ihtiyacım gelir. Gün aşırı ilişkiye girmek ve 1 kere girmek daha sağlıklı.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?