Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek için losyon mu süt mü yağ mı? Marka önerisi lütfen
Kızlar bebeğime banyo sonrası masaj için alacağım. Hem cildi nemlensin. Ecowell ve iva natura bayaa tercih edilmiş. Açıkçası arasında kaldığım markalar vsr.
Bunda bebeğin cildi çok önemli. Ben mesela kimyasal diye mustelayı hiç sevmezdim, burts bee falan daha doğal içerikli ama bebeğim geç doğdugu için egzaması vardı ve mustela acayip iyi geldi. Eger bebeğin cildinde hiç bir sorun yoksa Hindistan cevizi yağı da harika bir alternatif en doğalından :)
Bunda bebeğin cildi çok önemli. Ben mesela kimyasal diye mustelayı hiç sevmezdim, burts bee falan daha doğal içerikli ama bebeğim geç doğdugu için egzaması vardı ve mustela acayip iyi geldi. Eger bebeğin cildinde hiç bir sorun yoksa Hindistan cevizi yağı da harika bir alternatif en doğalından :)
böyle bir bilgi buldum. O zaman kışın ya da iç anadolu gibi kuru havası olan yerlerde süy kullanmak daha iyi. Nemli sıcak yerlerde ise losyon daha iyi.