merhaba arkadaşlar. Bir ay sonra dogumum olcak Allahın izniyle. Bebeğimiz için özel sağlık sigortası yaptırmak istiyoruz. Önerebileceğiniz bir sigorta şirketi var mı? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Benım yok malesef. Fiyat aralıgı nedirSizin varsa özel sağlık sigortanız ona dahil edebilirsiniz doğduktan sonra.
Yoksa biz acıbadem kullanıyoruz memnun sayılırız.
Benım yok malesef. Fiyat aralıgı nedir
Aynen benimde 4 aylık bebeğim var. Bizde babasıyla yaptırmayı düşünüyoruz. Ama işleyiş ile ilgili pek fikrim yok açıkçası
Evet sgk mız var. Hangi sıgortadan faydalanıyosunuz fıyatı nedirsgk nız varsa tamamlayıcı sigortalara bakabilirsiniz, biz öyle yaptırdık oğlumuza memnunuz.
Normalde suan medipole gıdıyorum.Hangi hastanelere gittiğinle alakalı medicale gidiyorsan yapı kredi falan yaptırabilirsen acıbademse kendi sigortasını yaptır. Almanda amerikanda ne geçiyor onları kapsıyor mu araştırabilirsin o hastaneler daha istisna oluyor.
Evet sgk mız var. Hangi sıgortadan faydalanıyosunuz fıyatı nedir
Allah korusun onemli hastaliklarda ozel hastanelere cok yuksek paralar odemek gerekebiliyor. Ozel saglik sigortasi varsa bundan kurtuluyorsun kafan rahat oluyor. 2010 yilinda ozel hastanede ameliyat olmam gerekmisti ,20 bin liraya mal oldu bana. Olmasaydi param ne yapacaktim herhalde ölürdüm. Devlet devlet olup da benim ihtiyacimi karsilamadi malesef. Cocuklarimiza da bize de ozel saglik sigortasi sart artikÖzel sağlık sigortalarının artısı nedir?
Kafam basmıyor çünkü.
Sgklı isek ödeyeceğimiz fark zaten atıyorum her ay gitsek bile o sigorta bedelini karşılamıyor. Neden peşin ve fazladan ödüyoruz ki?
Lüks hastanelerde mi işe yarıyor? Acıbadem memorial falan gibi?
Allah korusun onemli hastaliklarda ozel hastanelere cok yuksek paralar odemek gerekebiliyor. Ozel saglik sigortasi varsa bundan kurtuluyorsun kafan rahat oluyor. 2010 yilinda ozel hastanede ameliyat olmam gerekmisti ,20 bin liraya mal oldu bana. Olmasaydi param ne yapacaktim herhalde ölürdüm. Devlet devlet olup da benim ihtiyacimi karsilamadi malesef. Cocuklarimiza da bize de ozel saglik sigortasi sart artik
Kuzenimin bebegine henoch-schönlein purpurasi teshisi kondu. Ssk var, karsiladigi halde 1000 tl fiyati tek serumun ve 8 serum takildi. Ozel sigortayla hic ucret odemediler.Özel sağlık sigortalarının artısı nedir?
Kafam basmıyor çünkü.
Sgklı isek ödeyeceğimiz fark zaten atıyorum her ay gitsek bile o sigorta bedelini karşılamıyor. Neden peşin ve fazladan ödüyoruz ki?
Lüks hastanelerde mi işe yarıyor? Acıbadem memorial falan gibi?
Rica ederim ne demekHmmm ekstra durumlarda işe yarıyor yani.
Teşekkürler açıklaman için.
Geçmiş olsun:)
Sgk var o halde tamamlayıcı sıgortayı araştıralımSigortanız yokmus oyleyse tamamlayıcı sıgorta yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?