Gebeliğe Hazırlık Bebek için Sabırsızlıkla bat bekleyen 📆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende beklemedeyim gerçi adete 6 gün erken olan testlerden yaptım 3 kez yarın adet günüm bu sabahda yaptım negatifbelim ve ara ara karnım ağrıyor regl olcam sanırsam

Kızlar bata 10 gün kala çok silik çizgi çıkmıştı testte iki gün arayla yaptığımda koyulaşma oldu buda son testim bugün yaptım 6 günüm kaldı adete

Eklentiler

• 15941258009427230526277836387174.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 65
Yok canım adet bitiminde sağ kasık ağrım olunca değerlendirelim dedik
Canm benm de adete 6 gun var ve 14. Gun yumurtlamayı gordk degerlendrdik sabah silik cızgı cıktı adet olcakmıs gıbı agrım oldu ve beyaz akıntım vardı sanrm bende erkn döllenmeyle hamıleyım Az once yine test yaptm o da silik cıktı hayrlısı hakkmzda hepinzden hayırlı haberler beklıyorz ins..aretim gecıkene kadar kimseye demicem ama

Yok canım adet bitiminde sağ kasık ağrım olunca değerlendirelim dedik
Aynısı bana oldu canım adet bitmeye yakın lekelenme kaldıgı zamanlar kasıgım batmaya basladı 7.gün tertemizdim 10. gün kan geldi aha dedim yumurtladım ben inşallah içerde kalan falan değildir
Bugün 10 gün gecti üzerinden 14. gün test yapaxagım belirtilerin nelerdi tatlm

14 gün yumurtladıysan erken döllenme olmuyor ki 28 günlük bir döngü normal kabul edilir

Yok Adet geçince belirtiler baslar oncesi hisseden ler de var tabi ama genelde böyleymiş hadi inşallah olmustur bu sefer canım ya
İnşallah bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez. Bekliyorum sabırsızlıkla bekliyorum canım.

Sizinki erken döllenme olmuyor fakat bu kadar erken testte çıkması da enteresan. Belki de siz 14.gunden önce yumurtladınız o zaman döllenme oldu. Hayırlı olsun ne zaman olduğu bence çok da önemli değil neticede hamilesiniz ne mutlu size

Aynen canım bende

Kasıklarımda ve göğüs uçlarımda batma tarzı ağrılar var birde belim çok ağrıyor bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…