bebek ile yurtdışı seyahati

benzer sebeplerden ötürü şu tarz bir ürün almayı planlıyorum,
hem kanguru niyetine hem de emzirilebiliyormuş üstünü kapatıp da,
uçakta da bu şekilde rahat olabilir diye düşünüyorum:

baba%20sling%20classic-500x500.jpeg

Sling bu. Aklima geldi zaten kanguru yerine bu da olabilir tabi ama sanki omurga sagligi acisindan kanguru daha iyiymis gibime geliyor.

Zorlanmazsiniz zannimca.bende kizim kucukken cok seyahat ettim, emzirme onlugu cok rahat. Havalimaninda beklerken bebek arabasinda uyur,gezer. Ucagin girisine kadar goturun bebek arabanizi bagaja vermeyin. Hostes aliyor ordan..
Cam kenarinda emzirerek gidersiniz uyur zaten diye dusunuyorum. Gunduz yogun bir plan yokmus zaten, cocugunuzla vakit gecirirsiniz.

Sling bu. Aklima geldi zaten kanguru yerine bu da olabilir tabi ama sanki omurga sagligi acisindan kanguru daha iyiymis gibime geliyor.

ben internetten araştırdım çok savunmayayım o yüzden.

ama bebeğin ayaklarını ayırmadığı için sanki daha doğal bir ürün gibi geliyor diye düşünüyorum ben, 1 aylıktan itibaren kullanmayı düşünüyorum.
sizin gerçi 6 ayı doldurmuş olacak çocuğunuz, belki kanguru daha iyi bir fikir olabilir.

4 yil orda yasadim tam gideceginiz yerin adini yazarsaniz size fikir verebilirim, bence gidilir neden gidilmesin, cocuga gerekli herseyi alirsiniz , kangurusunu bebek arabasini falan esinize gerek yok cikip otelin etrafinda da dolasirsiniz birazcik hemen kaybolacak haliniz yokya gidin bence.
Ucaga bebek arabasi alirlar, ama gezerken (bebekte kucukmus) daha rahat olmasi acisindan kanguru gibi seylerde alin derim.
Valla millet el kadar bebelerle dunya turuna cikiyor bence cocugunuzun bilinen bir rahatsizligi yoksa hic sorun olmaz , uyku ve yemek saatlerini geciktirmezseniz.

Amiens e gidecegiz. Esime dedim zaten sen yokken ben bebekle cikar gezerim diye ama kucuk bir yer oyle gezecek pek bir yer bulamazsin dedi.

Bebek hayatımı hiç kısıtlamadı benim. O yüzden bu tarz konular tuhaf geliyor.
Böyle güzel fırsat varken tepme derim.Zaten ek gıdası yok sadece emziriyorsun.

ben internetten araştırdım çok savunmayayım o yüzden.

ama bebeğin ayaklarını ayırmadığı için sanki daha doğal bir ürün gibi geliyor diye düşünüyorum ben, 1 aylıktan itibaren kullanmayı düşünüyorum.
sizin gerçi 6 ayı doldurmuş olacak çocuğunuz, belki kanguru daha iyi bir fikir olabilir.

Acikcasi bende arastirmadim sadece sezgi.

Ayrica bebek icin degil anne icin tasimak daha zor gibime geldi. Kanguru bircok noktaya dagitiyor agirligi. Yoksa bebek icin bu daha dogal gorunuyor dediginiz gibi.

Ikisinide kullanmadim sadece gorunuse gore yorumladim. Bebek magazalarina gidip denemek lazim :KK46:

Amiens e gidecegiz. Esime dedim zaten sen yokken ben bebekle cikar gezerim diye ama kucuk bir yer oyle gezecek pek bir yer bulamazsin dedi.

Amiens Picardie bolgesinde abimler oturuyorlar o bolgede, Parise cok uzak da degilsiniz ama illaki orda da gorulecek yerler vardir bir kere cok yesillikli dogal memleket illaki yanida gorulecek bir park gezilecek bir sato kesin vardir.
Yani simdi gezme anlayisiniza bagli ama illaki kucuk capli bir alisveris merkezi vardir bir kac saatinizi gecirebileceginiz bir kahve icebileceginiz, oturulacak kesin bir belediye meydani vede yuruyus parki kesin vardir. Ingilizce biliyorsaniz otele sorarsiniz, o bolge baya zengin belediyeleri sehir ici otobusleri bedava bile olabilir, en azindan Compiegne de oyleydi, binersiniz bir otobuse istediginiz yere gidersiniz. Esini hakli kucuk oldugundan kaybolmaniz imkansiz, yurt disina cikmadan da operatorunuzden bir paket alin birbirinizi gun icinde ararsiniz.
Bence gidin gezin, hicbirsey yapmasaniz sehir merkezinde bebeginizle 1 saatr yurur bir kafede oturursunuz , inanin hinca hinc insan dolu kalabalik ve gurultulu bir turk sehrinden sonra size huzur evi gibi gelecektir orasi, kucuk sokaklar eski tastan evler ve cit cikmayan caddeler :-)

Ben olsam hiç kacirmam bu fırsatı. Şuan ek gıda almadığı için hiiiic bir problem olmaz. Emzirme önlüğü alıp her yerde emzirebilirsiniz. Araba da veriyorlarmis zaten daha ne olsun. En rahat gidebileceğiniz zaman. Bu fırsati kaçırmayın.

Uçağa bebek arabası alıyorlar diye biliyorum. Bi yakinimin almışlardı. Hatta bebeklere küçük beşik de açıyorlar. Tabi çok uzun mesafede mi oluyor sadece bilemiyorum. Sorarsiniz bilet alırken. Kanguru da yanınızda olsun. Gezerken pusette sikilirsa kanguruyla gezdirirsiniz.

Ayy bu fırsat kaçmaz . :cool:

Amiens Picardie bolgesinde abimler oturuyorlar o bolgede, Parise cok uzak da degilsiniz ama illaki orda da gorulecek yerler vardir bir kere cok yesillikli dogal memleket illaki yanida gorulecek bir park gezilecek bir sato kesin vardir.
Yani simdi gezme anlayisiniza bagli ama illaki kucuk capli bir alisveris merkezi vardir bir kac saatinizi gecirebileceginiz bir kahve icebileceginiz, oturulacak kesin bir belediye meydani vede yuruyus parki kesin vardir. Ingilizce biliyorsaniz otele sorarsiniz, o bolge baya zengin belediyeleri sehir ici otobusleri bedava bile olabilir, en azindan Compiegne de oyleydi, binersiniz bir otobuse istediginiz yere gidersiniz. Esini hakli kucuk oldugundan kaybolmaniz imkansiz, yurt disina cikmadan da operatorunuzden bir paket alin birbirinizi gun icinde ararsiniz.
Bence gidin gezin, hicbirsey yapmasaniz sehir merkezinde bebeginizle 1 saatr yurur bir kafede oturursunuz , inanin hinca hinc insan dolu kalabalik ve gurultulu bir turk sehrinden sonra size huzur evi gibi gelecektir orasi, kucuk sokaklar eski tastan evler ve cit cikmayan caddeler :-)

Cok tesekkur ederim bilgiler icin. Cat pat bir ingilizcem var is hayatimda kullanmadigin icin koreldi ama ihtiyacimi karsilayacak kadar cumle kurabilirim diye dusunuyorum.

Iyiki konu acmisim. Cevap veren herkese tesekkur ediyorum. Tablo gozumde bulanikti sizin verdiginiz bilgiler sayesinde biraz daha netlesti.

Tam gitme zamanı

Zira az büyüyünce yemek sıkıntısı olur şimdi meme sizde

Sağmaya vs uğraşmayın emzirin bebeğinizi

Alın üstünüze bir örtü oldu bitti

Kac gundur bu konuyu dusunuyorum olur mu olmaz mi diye. En son size sormaya karar verdim.

Esimin sirketi esimi 15 gunlugune Fransaya egitime gonderiyor. Daha onceden hep 4 5 gunlugune gitti ilk kez bu kadar uzun sure gidecek.

Benim ise 4 aylik bir bebegim var ve su an ucretsiz izindeyim. Esim bana sizide gotureyim diye teklifte bulundu. Esimin tum masraflarini sirket karsiliyor zaten. Benim ucak biletimi biz alacagiz sadece. Otel odasi zaten esim tekte gitse cift kisilik oda tutuluyor ve esime orada araba kiralaniyor.

Basta cok cazip geldi bu fikir. Hazir ucretsiz izindeyim ve sadece ucak bileti parasi vererek Fransayi gorecegim ama bir yandanda 4 aylik bebegimle nasil olacak diye tedirginim.

Eger gidersek esim gunduz egitimde olacak biz bebegimle otelde kalacagiz. Aksam gelecek beraber gezecegiz. Gidecegimiz yer parise 2 saat uzaklikta. Haftasonuda parise gider gezeriz diyor esim ama bebekle soylendigi kadar kolay olmayabilir. Bebegim 2 saatte bir emmek isteyen bir bebek sutumu otelde sagip termos biberonlara koymayi dusundum ya da emzirme onlugu alip arabanin icinde mi emzirsem diye dusunuyorum sonrada acaba hic bu maceraya atilmasam evde mi otursam diyorum. Kafam karisik yani.

Ayrica ucaga bebek arabasini alirlar mi yoksa kanguru mu alsam rahat olur? Ya da dedigim gibi hic gitmesem mi?

Sizce ne yapayim? Gideyim mi gitmeyeyim mi? Eger gidersem 4 aylik bebekler niye geldim dermiyim? Yoksa iyiki gelmisim mi derim?

Anlayacaginiz kafamda deli sorular...

Git git.. benim 3 aylik bebegim var esim gecenlerde sehirdisina gidecek oldu illa beni de götür dedim. Kucucuk bebegin cok zahmeti olmaz. Ozel olarak bir rahatsizligi,gaz sorunu vs si yoksa.

Bebek arabanizi alin ama bence valizinize kanguru da koyuverin. Gideceginiz yer icin hangisi daha rahatsa onu alırsınız yaniniza. Emzirme onlugu de gayet is gorur. Gezmek bebege de iyi gelir.

Kac gundur bu konuyu dusunuyorum olur mu olmaz mi diye. En son size sormaya karar verdim.

Esimin sirketi esimi 15 gunlugune Fransaya egitime gonderiyor. Daha onceden hep 4 5 gunlugune gitti ilk kez bu kadar uzun sure gidecek.

Benim ise 4 aylik bir bebegim var ve su an ucretsiz izindeyim. Esim bana sizide gotureyim diye teklifte bulundu. Esimin tum masraflarini sirket karsiliyor zaten. Benim ucak biletimi biz alacagiz sadece. Otel odasi zaten esim tekte gitse cift kisilik oda tutuluyor ve esime orada araba kiralaniyor.

Basta cok cazip geldi bu fikir. Hazir ucretsiz izindeyim ve sadece ucak bileti parasi vererek Fransayi gorecegim ama bir yandanda 4 aylik bebegimle nasil olacak diye tedirginim.

Eger gidersek esim gunduz egitimde olacak biz bebegimle otelde kalacagiz. Aksam gelecek beraber gezecegiz. Gidecegimiz yer parise 2 saat uzaklikta. Haftasonuda parise gider gezeriz diyor esim ama bebekle soylendigi kadar kolay olmayabilir. Bebegim 2 saatte bir emmek isteyen bir bebek sutumu otelde sagip termos biberonlara koymayi dusundum ya da emzirme onlugu alip arabanin icinde mi emzirsem diye dusunuyorum sonrada acaba hic bu maceraya atilmasam evde mi otursam diyorum. Kafam karisik yani.

Ayrica ucaga bebek arabasini alirlar mi yoksa kanguru mu alsam rahat olur? Ya da dedigim gibi hic gitmesem mi?

Sizce ne yapayim? Gideyim mi gitmeyeyim mi? Eger gidersem 4 aylik bebekler niye geldim dermiyim? Yoksa iyiki gelmisim mi derim?

Bence gidin sonraa pişman olma olasılığınız yüksek
Uçağın kapısına kadar bebek arabasını götürebiliyorsunuz,
Kapıda görevliye teslim ediyorsunuz aynı şekilde inerken uçak kapısında teslim ediyorlar

kesinlikle gitmelisin. bebek hazır küçük koyduğun yerde duruyor en azından.
emzirme önlüğün varsa havalar da güzel ne oturcaksın otelde akşama kadar. koy bebeği arabaya civarı gezersin. acıktığı yerde emzirirsin. artık bizde bile kadınlar emzirme önlüğü ile her yerde emziriyorlar.
asıl ben düşünüyorum 15 yaşında oğlum var onunla gidersem durur mu die çünkü hem akıl ermio hem çok hareketli.
böyle olsa zorlanırsın derdim ama 4 aylıkken kolay olur.
benim oğlum 3,5 aylıkken uçakla bodrum.a gittik arkadaşın düğününe hiç sıkıntı çekmedik. uçağa ana kucağını da arabasını da alıyorlar.

Emen bebekle gezme en kolayı mama derdi yok ne güzel,uçağın içine bebek arabasını alıyorlar merak etmeyin bence bu fırsatı kaçırmayın

Back
X