İpekKizlar nasip olursa bi kizim olucak 3 isim arasinda kaldik
İnci, İpek, Bilge
Sizce hangisi daha guzel
Tesekkur ederim
Bilge erkek ismi olarak da kullanılıyor. İpek güzel isimKizlar nasip olursa bi kizim olucak 3 isim arasinda kaldik
İnci, İpek, Bilge
Sizce hangisi daha guzel
Bilge esimin sundugu bi isim diger ikisi benim bakalim sonuc ne olacakBilge erkek ismi olarak da kullanılıyor. İpek güzel isim
Kura yapın bu isimlerde kararliysanizBilge esimin sundugu bi isim diger ikisi benim bakalim sonuc ne olacak
Henuz baya vakit var ama en son oyle olucak herhaldeKura yapın bu isimlerde kararliysaniz
Evet cok naif ve kibarİnci ismini hiç duymuyorum artık ve çok severim her zamanın ismi gibi gelir
Henuz baya vakit var ama en son oyle olucak herhaldetabi bide aileler fikir sunarsa ohooo
Esim karismasa zaten ikisinden birini secerdimİnci ve ipekk çok güzellll
İnciKizlar nasip olursa bi kizim olucak 3 isim arasinda kaldik
İnci, İpek, Bilge
Sizce hangisi daha guzel
Dimi bir de o mesele var ama sizce ismi koymak kimin hakkı olmalıHenuz baya vakit var ama en son oyle olucak herhaldetabi bide aileler fikir sunarsa ohooo
Tabiki anne babanin ailelerimiz fikir verse de direticek insanlar degil AllahtanDimi bir de o mesele var ama sizce ismi koymak kimin hakkı olmalı
Öyle olsunlar zaten ilk bebek olcak galibaTabiki anne babanin ailelerimiz fikir verse de direticek insanlar degil Allahtan
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?