- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Kumsall Denizz
Maksimum 2 seçenek hakkı var.
Bir kız bir erkek ismi seçerseniz daha iyi olur.
Bir kız bir erkek ismi seçerseniz daha iyi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ecrin aşırı derecede itici bir isim.
Ebrar ve Berra dini açıdan sakıncalı olabilir, bazı hocalar çok iddialı isimler olduğunu söylüyor.
Erva anlam olarak güzel olsa da söyleniş olarak kaba ve zor.
Aslında kız isimlerinin çoğunu beğenmedim.
Seray güzel ve kibar bir isim ama mesela.
Modern bir isim isterseniz de Dora, Okyanus güzel.
Erkek isimlerinin çoğunu beğendim.
Berkant'a verdim oyumu.
Okurken ikiz olsak bu kadar benzerlik olur diye düşündüm![]()
Aa aahh bu isimleri siz çocuğunuz için düşünmüyor musunuz? : ))
Cihan Ünalın kızı Irmak Ünal oglu mu oldu kizı mı oldu bilmiyorum ama 2.cocuguna "Vadi"adını vermiş.şok olduumkapı,pencere,masa vs.konulabilir bundan sonra
![]()
Ben de senin gibi düşünüyorum.bir de isim ve soyisim aynı harfle baslayinca akilda kalıcı oluyor,okulda falan.iyi bir sey yani.bir de sıfat tamlaması gibi olmamali ad ve soyad.Ben isim konusunda çok takıntılıyım.
İki isimlerden hoşlanmam.
Çok fazla duyulan isimleri sevmem.
Ad soyad uyumlu olmasına dikkat ederim. Tabi kız olursa ilerde değişeceği için soyadı özellikle erkek çocukta buna çok dikkat ederim
Ad soyad arasında ulama pek sevmem ama olursada komik olmamasına dikkat ederim.
Vs Vs.
Burcumun özelliğinin hakkını veriyorum![]()
Ben de senin gibi düşünüyorum.bir de isim ve soyisim aynı harfle baslayinca akilda kalıcı oluyor,okulda falan.iyi bir sey yani.bir de sıfat tamlaması gibi olmamali ad ve soyad.
Evet derin masal gibi isimler ilerde,Her ne kadar derin i seçsem de, gına geldi
Ismi begenmedim ama zevk meseledi. Hacer arapca tas kaya demek. Turkce tas kaya koyunca isim daha kotü olmuyor. Hz. Ibrahimin zevcesinin ismiymis. Isim illa uzun uzun manali olmasi gerekmiyor bence.Cihan Ünalın kızı Irmak Ünal oglu mu oldu kizı mı oldu bilmiyorum ama 2.cocuguna "Vadi"adını vermiş.şok olduumkapı,pencere,masa vs.konulabilir bundan sonra
![]()
Guzel populer isimler. Hira mira cok fazla gibi gelsede yapilan istatiklere gore gecen sene en cok konulan isim zeynepmis. O yuzden konulabilir. Farkli isimler guzeldir. Herkesin zevki farkli.
gidişat o yönde zaten malesefCihan Ünalın kızı Irmak Ünal oglu mu oldu kizı mı oldu bilmiyorum ama 2.cocuguna "Vadi"adını vermiş.şok olduumkapı,pencere,masa vs.konulabilir bundan sonra
![]()
bence hiçbiri. hepsi son dönemim uydurma isimlrinden
gidişat o yönde zaten malesef![]()
Bence de uzun uzun anlamı olmasina gerek yok.ama anlamli olmalı.isim çok onemli çünkü.Ismi begenmedim ama zevk meseledi. Hacer arapca tas kaya demek. Turkce tas kaya koyunca isim daha kotü olmuyor. Hz. Ibrahimin zevcesinin ismiymis. Isim illa uzun uzun manali olmasi gerekmiyor bence.