Doğuma Hazırlık Bebek İsimleri için Anket yapıyoruz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi bebek ismi daha güzel?

• Asel

OY: 6 12,0%
  • Asrın

OY: 0 0,0%
  • Almina

OY: 3 6,0%
  • Afra

• Ebrar

• Esila

• Ecrin

• Erva

OY: 2 4,0%
  • Berra

OY: 1 2,0%
  • Burçe

OY: 4 8,0%
  • Belçim

• Derin

OY: 14 28,0%
  • Destina

• Dora

• Hira

• Elvin

• Minel

• Kumsal

• Okyanus

• Seray

• Liva

• Kuzey

OY: 7 14,0%
  • Barlas

• Berkant

• Barkın

• Mirza

• Pars

• Pusat

• Yankı

• Yemin

• Bulut

• Uraz

OY: 7 14,0%
  • Sıraç

• Poyraz

• Ankete Katılan
    50
Erkek ismi mi yoksa kız ismimi ? Cinsiyet belli değilse şimdiden kafanız karışmasın Asel ismini beğeniyorum ama anlam olarak tereddüt yaşanabilir sanki... ileride mutlaka anlamını soranlar olacaktır : bal diye cevap vereceğimi bi an düşündüm :KK8: Destina güzel anlamı nedir? Buarada bugün parkta bir kız ismi işittim ilk kez duyuyorum Veranda etrafta tuhaf isimler var arkadaşlar :confused:

Kız isimlerinden hiçbirine oy vermedim. Sadece okyanus'u beğendim onu da çok değil. Erkek isimlerinden mirza ve bulut dedim.

Erkek ismi mi yoksa kız ismimi ? Cinsiyet belli değilse şimdiden kafanız karışmasın Asel ismini beğeniyorum ama anlam olarak tereddüt yaşanabilir sanki... ileride mutlaka anlamını soranlar olacaktır : bal diye cevap vereceğimi bi an düşündüm :KK8: Destina güzel anlamı nedir? Buarada bugün parkta bir kız ismi işittim ilk kez duyuyorum Veranda etrafta tuhaf isimler var arkadaşlar :confused:

cam balkon demek :KK70:ya da tahtalardan bahçeli evlere yapıyorlar ya veranda da oturduk falan diyorlar. ah bu insanımız duyulmadık bilinmedik isimleri tercih etmeyi ne çok seviyorlar cool mu olacaklarını sanıyorlar acaba. kıza soracaklar isminin anlamı ne cam balkon:KK70:

cam balkon demek :KK70:ya da tahtalardan bahçeli evlere yapıyorlar ya veranda da oturduk falan diyorlar. ah bu insanımız duyulmadık bilinmedik isimleri tercih etmeyi ne çok seviyorlar cool mu olacaklarını sanıyorlar acaba. kıza soracaklar isminin anlamı ne cam balkon:KK70:
Canım aynen biliyorum anlamını verandada çay kahve içtik falan derler yazlıkda oradan biliyorum da isim olarak konulmasını ilk defa duyuyorum farklı olsun diye işin vıcığını.... çıkartmak bu olsa gerek :kızgın:

Kız isimlerinden sadece almina kulağs hoş geliyor
Erkek isimlerinden de bu listede uraz iyi sadece anlamı güzel olduğu için,kuzeyi de fonetiği iyi olduğu için beğeniyorum....listedeki diğer isimleri kız ve erkeğe yakıştıramadım...ismin bence anlamı çok önemli evet uzun anlamlı olmasına gerek yok ama güzel anlamlı olması ne kadar güzel olur...
Ben açıkçası ismimin bu listedeki yzdığım isimlerden bitinin olmadını hiç istemezdim...

hiç birini sevmedim ben sırf anketın sonuclarını görebilmek için idare eden bırıne ou verdım barı derın olsun dedım

Kız isimlerinden sadece almina kulağs hoş geliyor
Erkek isimlerinden de bu listede uraz iyi sadece anlamı güzel olduğu için,kuzeyi de fonetiği iyi olduğu için beğeniyorum....listedeki diğer isimleri kız ve erkeğe yakıştıramadım...ismin bence anlamı çok önemli evet uzun anlamlı olmasına gerek yok ama güzel anlamlı olması ne kadar güzel olur...
Ben açıkçası ismimin bu listedeki yzdığım isimlerden bitinin olmadını hiç istemezdim...
a<ynen ben de 1 tane bıle begenemedım hıc bırı guzel değil acaba mecbur kalsam hangısını secerdımden yola cıktım

Back
X