• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek isimleri 🥰🐣

GamzeCorekci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
51
22
88
28
Kızlarr iyi akşamlarr ☺️
Bir oğlumuz olacağını öğrendiğimizden beri isim arayışındayız ama hala bir türlü içimize sinen bir isim bulamadık. Sizde aklınızdaki erkek isimlerini benimle paylaşır mısınız belki bize ve bizim gibi hamişlere fikir olur 🥰🥰💁🏼‍♀️🐣🤰🏼🧸

Eşim ateş, Alphan tarzı istiyor bende barış istiyorum 😀 bizde isim bulamadık. Bende pes ettim ortak noktada buluşamayınca .

Bende atlas çok istiyorum aslında ama eşim poyraz ismine çok takıldı şu sıra gerçi poyraz ismini bende çok beğendim ama başka alternatifler de arıyoruz şuan 🤭😅
En azından birlikte karar verebiliyosunuz. Doktor bana bebek kıza benziyo deyince eşimle anlaşmaya girdim. Erkek olursa ben koyabilir miyim dedi bende kız olduğuna emin olduğum için kabul ettim sonra karışamadım da 😂😂😂

Kızlarr iyi akşamlarr ☺️
Bir oğlumuz olacağını öğrendiğimizden beri isim arayışındayız ama hala bir türlü içimize sinen bir isim bulamadık. Sizde aklınızdaki erkek isimlerini benimle paylaşır mısınız belki bize ve bizim gibi hamişlere fikir olur 🥰🥰💁🏼‍♀️🐣🤰🏼🧸
Mete ismini çok beğeniyorum. Klasik isimlerden ise Yusuf, Kağan, Buğra, Furkan beğeniyorum :)

Kızlarr iyi akşamlarr ☺️
Benim yigenimin adı Güvenç Kağan
Anlamı Güvenilir Hükümdar
Fikir vermek istedim

Back
X