Bebek isimleri

İsim o kadar etkiliyor ki bence kişiliği o yüzden sadece güzel hoş yada çok güzel anlamı olan isimler olarak bakmamalı. İsim koyma olayına☺️ ben kızım olursa zeynep isterdim. Oğlum olursa da kayınpeder isminden kaçışım yok gibi 😂 ama yanına Melih eklemeyi düşünürüm.😅

Arkadaşımın kızı var Nil Vera çok hoşuma gidiyor bunuda önermek isterim 😍

Canım merhaba sen hamile mısın.. aylar önce ovulasyon testi hakkında konu açmıştım orada konuşmuştuk sanırım sen bebek istemiyorum demistin değil mi ?
Merhaba
Maşallah ne güzel hafızan var
Evet evet bebek düşünmüyordum, halen de düşünmüyoruz
Yine de büyük konuşup sinanmaktan Allah'a sığınırım tabi

Sen taze gebesin ha tebrik ederim

Merhaba
Maşallah ne güzel hafızan var
Evet evet bebek düşünmüyordum, halen de düşünmüyoruz
Yine de büyük konuşup sinanmaktan Allah'a sığınırım tabi

Sen taze gebesin ha tebrik ederim
Evet çok şükür bende bu ay hamile kalabildim o kadar iğne ilaç fayda etmedi de tedavisiz oldu çok şükür inşallah Rabbim siz istediğiniz zaman sağlıkla nasip eder

İsim çok zor iş, karar vermek hiç kolay değil. Biz cinsiyeti belli olana kadar düşünmeye başlamadık. Bazı insanlar daha evli bile değilken kızım olursa şu oğlum olursa bunu koyucam diyebiliyor. Tebrik ediyorum onları 😄

İsim o kadar etkiliyor ki bence kişiliği o yüzden sadece güzel hoş yada çok güzel anlamı olan isimler olarak bakmamalı. İsim koyma olayına☺️ ben kızım olursa zeynep isterdim. Oğlum olursa da kayınpeder isminden kaçışım yok gibi 😂 ama yanına Melih eklemeyi düşünürüm.😅
Bizim baba da Zeynep diyor ama ben istemiyorum aslında çok sevdiğim bir isim ama ablamın 19 aylık bebeği var adı Zeynep Gülce. Aynı olsun istemiyorum. Kayınpederimin ismi olmasın ya ne kadar sevsem de olmaz yani bırakalım herkes adıyla yaşasın ama demi 😁

Merhaba canım bizde şimdiden başladık isim düşünmeye insan karar veremiyor ancak yetişir kız olursa afra(cennette ayak basılmamış toprak demekmiş) kayla da olabilir erkek olursa da yasin ismini çok seviyorum yinede kararsisiz
Merhaba canım. Zaten biz birlikte ya da peş peşe doğurucaz galiba 😁 Afra ve Yasin ailede var ya. "Kayla" ne demek ilgimi çekti 🤗

Back
X