- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
- Konu Sahibi Mai-sitarem
Bebeğinize hangi ismi verirdiniz kız ya da erkek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya gelip oyuncak bebekten bahsetmeyecegine göree???Bebeğime göre değişir. Oyuncak bebek mi canlı bebek mi? :)
Merhaba canım bizde şimdiden başladık isim düşünmeye insan karar veremiyor ancak yetişir kız olursa afra(cennette ayak basılmamış toprak demekmiş) kayla da olabilir erkek olursa da yasin ismini çok seviyorum yinede kararsisizBebeğinize hangi ismi verirdiniz kız ya da erkek ?
=_=Buraya gelip oyuncak bebekten bahsetmeyecegine göree???
Canım merhaba sen hamile mısın.. aylar önce ovulasyon testi hakkında konu açmıştım orada konuşmuştuk sanırım sen bebek istemiyorum demistin değil mi ?Paylaşmak istemiyorum yayilmasin ben dogurana dek diye
Ama isim önerilerini okumaya geldim, konunuz ilgimi cekti
MerhabaCanım merhaba sen hamile mısın.. aylar önce ovulasyon testi hakkında konu açmıştım orada konuşmuştuk sanırım sen bebek istemiyorum demistin değil mi ?
Evet çok şükür bende bu ay hamile kalabildim o kadar iğne ilaç fayda etmedi de tedavisiz oldu çok şükür inşallah Rabbim siz istediğiniz zaman sağlıkla nasip ederMerhaba
Maşallah ne güzel hafızan var
Evet evet bebek düşünmüyordum, halen de düşünmüyoruz
Yine de büyük konuşup sinanmaktan Allah'a sığınırım tabi
Sen taze gebesin ha tebrik ederim
İleride kızım ya da oğlumun oyuncak bebeği olursa size isim konusunda danışacağım.Bebeğime göre değişir. Oyuncak bebek mi canlı bebek mi? :)
Doruk çok güzel. Bizim baba fenerliBenim oğlumdoruk aslan
e malum baba gsli olunca aslanı koydu. Bende doruk olsun dedim ikisinide koyduk.
![]()
Bi ara Verda' yı düşündüm ben de aslında. İki isim olsun istiyorum. Nil' i pek beğenmiyorum açıkçası.Arkadaşımın kızı var Nil Vera çok hoşuma gidiyor bunuda önermek isterim![]()
Çok paylaşımcı gördüm siziPaylaşmak istemiyorum yayilmasin ben dogurana dek diye
Ama isim önerilerini okumaya geldim, konunuz ilgimi cekti
Bizim baba da Zeynep diyor ama ben istemiyorum aslında çok sevdiğim bir isim ama ablamın 19 aylık bebeği var adı Zeynep Gülce. Aynı olsun istemiyorum. Kayınpederimin ismi olmasın ya ne kadar sevsem de olmaz yani bırakalım herkes adıyla yaşasın ama demiİsim o kadar etkiliyor ki bence kişiliği o yüzden sadece güzel hoş yada çok güzel anlamı olan isimler olarak bakmamalı. İsim koyma olayınaben kızım olursa zeynep isterdim. Oğlum olursa da kayınpeder isminden kaçışım yok gibi
ama yanına Melih eklemeyi düşünürüm.
![]()
Merhaba canım. Zaten biz birlikte ya da peş peşe doğurucaz galibaMerhaba canım bizde şimdiden başladık isim düşünmeye insan karar veremiyor ancak yetişir kız olursa afra(cennette ayak basılmamış toprak demekmiş) kayla da olabilir erkek olursa da yasin ismini çok seviyorum yinede kararsisiz