Bende yıkayım o zaman ya,niye bilmiyorum aklima gelmedi sormak ,cok garip hic sormadim oda bilgi vermedi,evet aslinda kurutma kutusuda var.nasıl yıkayacagim peki?cihazi suya degdirmeden sadece slikonumu?slikon çikmiyo bildigim kadari ile?cihazin kendiside su degmemesi gerekiyor diye düṣünüyorum.
Bizim kiz baya oldu apalamaya baṣladi,ṣuan kanepeye tutunarak kalkiyo,uyandiginda yataginin kenarinda tutunup kalkiyor bizi izlemek için, ṣuan yürümesi için fizyoterapist cok bastiriyo ama gelisiminide çok iyi gordugunu defalarca söyledi,bizimde korkular vardi baṣda ama elhamdülillah yavas yavas azaldi.çok dokunmak istedigi ṣeyleri uzaklastira uzaklastira apalamayi söktü,ama çogu ṣey bir anda ogreniyor ṣaṣiriyoruz,ṣuan oda oda geziyo apalayarak heryere saldiriyo kurcaliyo

düzeltilmemis 13.5 aylik, düzeltilmis 10 aylik. Pek kelimeler çok yok ama sadece baba diyo ,ve biz dersek oda tekrar ediyor isitme cihazi olsun yada olmasin oda Gel gel gel demeye basladi 2 haftadir.bi baslasa artik daha fazla kelimelere, onada cok mutlu olucaz cok rahatliyacagiz o konudada inşallah