- 6 Mayıs 2017
- 93
- 42
- 3
- 33
- Konu Sahibi bayandoktor
ikiz bebek bekliyorum. İkiside kız. İsim olarak Elif Aksa ve Eylül AFRA. Düşünüyoruz. Sizce nasıllar? Başka öneriniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin annesi Aksa ve AFRA ağır olmaz mı dedi halbuki bizim çok hoşumuza giymişti öle diyince kafamız karıştıBence isimler çok hoş
Çocuklar isinlerinin anlamını taşırmış başlarındaki isim onları hafifletir yinede iyice araştırEşimin annesi Aksa ve AFRA ağır olmaz mı dedi halbuki bizim çok hoşumuza giymişti öle diyince kafamız karıştı
Aslında sadece Elif ve Eylül koyacaktır fakat ben bir geceyse Aksa ve AFRA diye sayıklamışım (Ben hatırlamıyorum eşim dedi. Baya uzun süre bu iki ismi diyip durmuşum )Anlamadı da güzel aslındaÇocuklar isinlerinin anlamını taşırmış başlarındaki isim onları hafifletir yinede iyice araştır
Sağlıkla kucağıma alayımda ikizlerim çekerim nazınıAfranur arkadaşımın kızının adı
4 yaşında ama çok aksi huysuz mızmız:)))ve de çok tatlı
Ben kız kardeşimin ismide Elif Su kendisi her istediğini yaptırır nazlıdır..Aslında sadece Elif ve Eylül koyacaktır fakat ben bir geceyse Aksa ve AFRA diye sayıklamışım (Ben hatırlamıyorum eşim dedi. Baya uzun süre bu iki ismi diyip durmuşum )Anlamadı da güzel aslında
:)))Sağlıkla kucağıma alayımda ikizlerim çekerim nazını
İnanır mısın bilmem ama rüyamda sayıklamışım bu iki ismi yani Aksa ve AFRAyı Aksa diye isim de olurmuş. Bizde dedik ki koyalım:)afra çok kaba geliyo bana. afra tafra öf pöf gibi tripli bişey hayal ediyorum. iki isimde zor elif ve eylül tak başlarına hoş isimler. aksa neki hiç duymafdım
Teşekkür ederim.Ben kız kardeşimin ismide Elif Su kendisi her istediğini yaptırır nazlıdır..
Bence isimler çok hoş koyabilirsin
Elif ve eylul olsa dha hos olurdu snki gibi geldi :) aksa ile afra nin anlamini blmiyorm ama buyuyunce arkdslari alay etmesn isterim yaa aksa sanki dogalgaz markasini cagristirdi afra da hani sinirlenp afra tafra yapilir ya onu. Siz anlamini biliyosaniz ozelse tabiki anlamli olur ama ilk isimlerine bayildim :)ikiz bebek bekliyorum. İkiside kız. İsim olarak Elif Aksa ve Eylül AFRA. Düşünüyoruz. Sizce nasıllar? Başka öneriniz var mı?
Şöle ki ikiside isim ve pek bi anlamı yok aslında ikisininde ama gece rüyamda sayıklamışım bu iki ismi.ben rüyamı filan hatırlamıyorum. Eşim sabah kalkınca dedi sayıkladın diyeElif ve eylul olsa dha hos olurdu snki gibi geldi :) aksa ile afra nin anlamini blmiyorm ama buyuyunce arkdslari alay etmesn isterim yaa aksa sanki dogalgaz markasini cagristirdi afra da hani sinirlenp afra tafra yapilir ya onu. Siz anlamini biliyosaniz ozelse tabiki anlamli olur ama ilk isimlerine bayildim :)
Zeynep ismi eşimim ailesel olarak yaşadığı sorunlardan dolayı istemediğim bi isim Gene de teşekkür ederimAksa alaya alınabilecek bir isim gibi (orn. akmasa gibi)
Afra da tafrayi çağrıştırıyor.
Elif ve eylül tarz olarak farklı.
Şahsen eylül ismi kulağa hoş gelse de bana anlamlı gelmiyor.
Elif ve zeynep daha uyumlu I think
Saglikla kavusun meleklerinize...
Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin yavrularınızaBenim kizlarim Zeynep ve Ayşe.
Şimdiki de Aslı Zülal olacak...
sayıkladın diye koymak zorunda değilsinki, rüyalarımız hep anlamlı şeyler değilki.eylülde anlamsız sadece bi ay ismi ama aksa ve afranın yanında o bile anlamlı duruyo. tabi sizin içinize siniyosa bize sadece hayırlı olsun demek düşer :)İnanır mısın bilmem ama rüyamda sayıklamışım bu iki ismi yani Aksa ve AFRAyı Aksa diye isim de olurmuş. Bizde dedik ki koyalım:)