Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alparslanİlteriş Bilge Kağan Alperen Alptuğ Atila Kürşad Gökbörü sevdiğim erkek isimleri arasında![]()
Mabel i geçen İnstagram da gördüm de anlamı nedir acaba ? Araştırdım bulamadımTibet, tuna, mabel
Mabel i geçen İnstagram da gördüm de anlamı nedir acaba ? Araştırdım bulamadımmerakettim
Buket Uzuner in kitabını ben de okudum da orda yanılmıyorsam takma adıydı .çikolata markası olduğunu da biliyorumMabel eski bir seker ve sakiz markasi ayrica bir kitap karakteri kitabi okuyan herkes bu ismi cok sever. Kumral ada mavi tuna
Miraç ismi hoşuma gider hepArkadaşlar bana erkek ismi önerirmisiniz acaba henüz karar veremedim. Aren ismi hoşuma gidiyor ama önerilere de açığım![]()
Mabel i geçen İnstagram da gördüm de anlamı nedir acaba ? Araştırdım bulamadımmerakettim
Buket Uzuner in kitabını ben de okudum da orda yanılmıyorsam takma adıydı .çikolata markası olduğunu da biliyorumAma ismin anlamını bilmiyorum ondan sordum ANLAMI nedir diye