Bebek ismi

ilaytugra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
173
57
98
36
Arkadaşlar bana erkek ismi önerirmisiniz acaba henüz karar veremedim. Aren ismi hoşuma gidiyor ama önerilere de açığım

Aren, Aras gibi isimler bana hep köpek isimlerini çağrıştırıyor, nitekim bu isimde köpekler var.

Yusuf Kürşat biz oglumuz olacak zannederken koymuştuk ama prensesimiz oluyor bence çok güzel bir isim

Melih Buğra. Seneler önce eşimle sevgiliyken doğacak çocuklarımızın isimlerini koymuştuk. Bir gün bir oğlum olursa melih buğra koyucam inşallahÇok güzel bir isim bence

Aren ve aras ismin de köpek mi gördünüz enteresan. aras çok kullanılan Bi isim.

Mabel eski bir seker ve sakiz markasi ayrica bir kitap karakteri kitabi okuyan herkes bu ismi cok sever. Kumral ada mavi tuna
Buket Uzuner in kitabını ben de okudum da orda yanılmıyorsam takma adıydı .çikolata markası olduğunu da biliyorum Ama ismin anlamını bilmiyorum ondan sordum ANLAMI nedir diye

Mabel i geçen İnstagram da gördüm de anlamı nedir acaba ? Araştırdım bulamadım merakettim

Mabel eski bir seker ve sakiz markasi ayrica bir kitap karakteri kitabi okuyan herkes bu ismi cok sever.
Buket Uzuner in kitabını ben de okudum da orda yanılmıyorsam takma adıydı .çikolata markası olduğunu da biliyorum Ama ismin anlamını bilmiyorum ondan sordum ANLAMI nedir diye

Bilinen bi anlami yok bende bulamadim benim adiminda yok ama ) bazen sadece.teleffuz guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…