v bizim belki en büyük hatamız bebekle birlikte kendimizi eve kapatıyor olmamızdan kaynaklanıyor,ben 20 günlükken ocak ayı ve kar olmasına rağmen avm'ye gitmeye başlamıştım,insan rahatlıyor evet eskisi gibi olmuyor sana bağımlı bir varlık oluyor ortada onu bırakıp gidemiyorsun ancak bakan birisi olsa 3 saat nefes alırsın okadar,ama kendinizi kısıtlamayın avm lere arkadaşlarınıza gidin gittiğiniz yerde sessiz bir oda da uyutun bebeğinizi sizin psikolojiniz iyi olursa bebeğiniz de iyi olur unutmayın.avm lerde zaten emzirme bakım odası var dolaşın alışveriş yapın.haftasonu çok bunalırsanız emzirin ve eşinize bırakın 3 saat nefes alın yapmak istediklerinizi yapın..ve bugünler inanın geçici merak etmeyin..zamanla tüm taşlar yerine oturacaktır....
haklısın fakat soğukta çıkılmıyor ve bebek küçük olduğu için bakınmayı bilmediği için ağlayınca insanın eli ayağına dolaşıyor ayrıca eşime bir defa bıraktım o da evimin çok yakınındaki kuaföre gidip sir yaptırmak içindi sadece yarım saat eve nasıl kendimi attım anlatamam eşim uyutamıyorum sallayamıyorum bende durmuyor diye diye yedi bitirdi beni çocuk az bi mızmızlansın hemen annesiii bu senin kokunu arıyor diye çocuu hemen üstüme atıyor gece 12 oldumu çocuksuz ada gibi uyumaya gidiyor
evli mutlu çocuklu lafını ayırdım evli ve çocuklu kısmına ben giriyorum mutlu kısmına eşim giriyor maalesef