Bebek istegi, kullanilan ilaclar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 14 aydır bebek isitiyorum sebepsiz infertilite bizim ki diş ağrısı çekiyordum aylardır acaba hamilemiyim felan derken bu ay aman dedim artık zaten hamile kalamıyorum geçen hafta diş röntgen girdim geçen haftadan beri diş ile ilgili antibiyorik kullandım bugün gittim dişimi çektirdim rabbimin taktiri artık

ben 14 aydır bebek isitiyorum sebepsiz infertilite bizim ki diş ağrısı çekiyordum aylardır acaba hamilemiyim felan derken bu ay aman dedim artık zaten hamile kalamıyorum geçen hafta diş röntgen girdim geçen haftadan beri diş ile ilgili antibiyorik kullandım bugün gittim dişimi çektirdim rabbimin taktiri artık
Allah gonlunuze gore versin, hicbir sey olmaz insallah

Tesekkur ederim, risk almamak mantikli olan.
Ama merak ettigim o ilk regl gecikmesine kadar alinan ilaclar etkilemez hurafe mi gercek mi , bilenler vardir elbet
Bende alerjimden dolayı(ürtiker kaşıntı yani)birçok ilaç almıştım o ay hamile kaldım hiçbir sorun çıkmadı cnm doktorum banada adet gecikmesinden önceki ilaçlar etkilemez demişti

Bende alerjimden dolayı(ürtiker kaşıntı yani)birçok ilaç almıştım o ay hamile kaldım hiçbir sorun çıkmadı cnm doktorum banada adet gecikmesinden önceki ilaçlar etkilemez demişti
İste bekledigim cevap :) cok sevindim senin adina, insallah sag salim kucagina da alirsin.
On gun sonra kontrolum var o zaman danisacagim ben de tekrar.

Tesekkur ederim, risk almamak mantikli olan.
Ama merak ettigim o ilk regl gecikmesine kadar alinan ilaclar etkilemez hurafe mi gercek mi , bilenler vardir elbet
ovulasyon olduktan sonra her ilaç etkilerr...
söylediğiniz gibi bu planınızı dr ile paylaşıp onunla daha sağlıklı hamilelik yoluna girebilirisiniz

Slm cnn bende pko hastasıyım zorla geçirdim demissin nasıl yaptın bunu ben senelerdir uğraşıyorum bu dert le göynük bi türlü benden bebek sahibi olamadım bunun yüzü den hala uğraşıyoruz.

İlaç kullanımı önermez doktorlar . .
Gebelik düşünenlere vermez. .
evet canım özellikle ovulasyondan sonraki dönem riskliymiş
bana doktorum öyle demişti
alınmaması gereken tek bir hap bile düşüğe neden olabilir dedi
yüzde elli de az bir ihtimal değil yani, riske gelmez yani

arkadaşım da sizin gibi bebek düşündüğünden, grip için gittiği doktor önce kan testi yapıp ona göre ilaç vermiş, adet gecikmesinden 1 hafta kadar önce de gebeliğin kanda çıkabileceğini söylemiş.

evet canım özellikle ovulasyondan sonraki dönem riskliymiş
bana doktorum öyle demişti
alınmaması gereken tek bir hap bile düşüğe neden olabilir dedi
yüzde elli de az bir ihtimal değil yani, riske gelmez yani

Evet tatlım. .
Bana da gebelik şüpheniz olursa Bile hemen kes ilacı diyerek veriyor doktor. .

Cok tesekkur ediyorum hepinize. Az ya da cok, isin icinde risk var, ilac kullanirken denememeye karar verdim. Cok gaza gelirsem ilaclari birakirim :)

Slm cnn bende pko hastasıyım zorla geçirdim demissin nasıl yaptın bunu ben senelerdir uğraşıyorum bu dert le göynük bi türlü benden bebek sahibi olamadım bunun yüzü den hala uğraşıyoruz.
Merhaba, sanirim yanlis anlamissin, bu kisi zor gecirdim dedim ben pko yu degil. Keske gecen bir sey olsa.
Sen ne durumdasin bilmiyorum, dahasi ben tam olarak ne zamandir pko hastasiyim onu da bilmiyorum. Kizim korunmayi birakir birakmaz oldu. Biraz da onun rahatligiyla konusuyorum sanirim, yoksa doktorum hemen olmayabilir demisti.
Birkaç ay once 3,5 cmlik bir kist olustu bende. onu gecirmek icin Saraçoğlu nun sogan kurunu yaptim. İki adetim arasi araliksiz kanamam oldu. O sirada baska bir doktora gittim ve yumurtaliklarimin oldukca temiz gorundugunu, pko denecek kadar kistimin olmadigini söyledi. Muhtemelen sogan kuru temizledi ama tabi bu hastalikta kaybolan kistler hizlica çoğalabiliyor.
Su anki durumum ne bilmiyorum. Ben sadece icimi ferah tutuyorum. Reglim duzenli, zaman zaman yumurtlama da oluyor. Gerisi Allahin takdiri.
Allah gönlüne gore versin, insallah olur bebegin. Sogan kurunu denemeni tavsiye ederim.

Ben aranızda yeniyim Oğluma kardeş istiyorum Allah nasip ederse . Oğlumda hiç problem yaşamadığım için bunda da öyle olur diye düşünüyorum ama biraz da korktum ikinci çocuğuna hamile kalamayanlar da varmış aslındahepsi Allah'ın takdiri ama işte insan istiyor . 3 ay oldu sanırım tık Yok hayırlısı bakalım . Eşim de çok istiyor .

Back
X