Bebek isteği ve iş sıkıntısı

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
48
merhaba herkese
Ben yeni evlendim yani 8 ay oluyor şuanda kadar bebek istemiyordum yani önce Evliliğim otursun gezelim tozalım istiyordum ama geçen aylarda karnıma şiddetli bir Ağrı girdi doktora gittik Yumurtalığımda kist varmış neyse doktor ilaç verdi geçti kistim kontrole gittim ne zaman bebek istiyorsun dedi bende şuan değil dedim .. 1 yıl sonra falan dedim çünkü daha iş stresim var kpss ye hazırlanmak 2016 kpss ye vs gibi düşüncelerim var neyse doktor bana canm sen 5 ay sonra korunmayı bırak dedi düşün dedi bende heyecandan mıdır nedir neden diye sormadım
Acaba kist yine oluşur oluşmadan bebek yap anlamında söylemiş olabilir mi?
Düşün düşün bende içimden bebek istemek geldi eşimde çok istiyor ..
Ama iş ne olacak şuan ki işim çok stresli işi bıraksam eşimin durumu iyi çok fazla sıkıntı olmaz ama ben yine de kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum sonuçta üniversite okudum
Sorum şu ben şuan kpss ye hazırlansam Bulunduğum Şehre atanmak için düz memurluk için konuşuyorum 92 falan almak lazım var mı alan o puan ı :/ bir de kontenjanlara baktım geçen Yılların 1 kişi 2 kişi almışlar koca Şehirde ://
Kpss için bebek yapmayı ertelesem mi acaba ? Kafam o kadar karışık ki.. Şuanda ne diyeceğimi bilemiyorum .. Ne yapacağımı bilemiyorum şuan ki işimden mutlu değilim çalıştığım ortam beni mutlu etmiyor ve Üzerimde çok fazla sorumluluk var .. Aldığım maaş 1500 lira yemek parası veriyorlar ve servisim var Cumartesi pazar da tatil
Ama hafta içi çok stresli..insanlar çok ters..moral bozucu.. Acaba çocuk hemen yapsam büyütsem sonra kendimi butik mi açsam ne yapsam iş fikri de gelmiyor aklıma ..
Şuan bebek yapmayı ertelersem ya olmazsa bu sefer de isteyince ..
Lütfen bana yardımcı olun siz nasıl kazandınız çocuk büyütürken çalıştınız mı .. Yardımlarınızı bekliyorum ..

vallahi cnm bende bebiş istiyordum çalıştığım için daha doğrusu çalışmak zorunda olduğum için ve sağlık problemim yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım :(

Lakin benim bir oğluşum var 13 yaşında :KK36:

vallahi cnm bende bebiş istiyordum çalıştığım için daha doğrusu çalışmak zorunda olduğum için ve sağlık problemim yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım :KK43:

Lakin benim bir oğluşum var 13 yaşında :KK36:

Allah bağışlasın canım çok geçmiş olsun ..
Inşallah herşey düzelir sorunsuz hayat yok tatlım çok zormuş evlendikten sonra anladım
bebek gerçekten istiyorum .. Ilk başta hiç aklımda yoktu ama zaman geçince sanki doğmamış çocuğumu özlüyorum ..

Bendede kist vardı temizlendikten sonra dr çocuk istiyomusun diys sordu, hayr detincede yasminle korunmamı önerdi çocu düşün falan demedi yani. Hatta ben sordum çocuk olunca iyi olurmu falan diye alakası yok dedi. Doktorumda güvenilir bi prof.

Bendede kist vardı temizlendikten sonra dr çocuk istiyomusun diys sordu, hayr detincede yasminle korunmamı önerdi çocu düşün falan demedi yani. Hatta ben sordum çocuk olunca iyi olurmu falan diye alakası yok dedi. Doktorumda güvenilir bi prof.

Anladım canım yani benim içimden geçen tarih OCak gibi yani 16 aylık evli olcam .. Çok geç olur mu sence

Anladım canım yani benim içimden geçen tarih OCak gibi yani 16 aylık evli olcam .. Çok geç olur mu sence
Yok canım neden geç oldun çok iyi bence. Bende artık niyelendim nasib olursa korunmuyorum. Bi baktım ne kadarda istwkliymişim bi haller oldu bana sabırsızlanmaya başladım.eğer olursa benimde bi buçuk seneyi aşmışken olacak iyi bence ideal

SELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN

evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???

SELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN

evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
isterseniz kendinize ayrı bir konu açın
böyle konular karışır konu sahibine de haksızlık olur..

Yaşınız kaç? Yazdıysanız da ben kaçırmışım kusura bakmayın.

KPSS düşünceniz varsa deneyin çocuk olunca ilk yıllarda çalışmak çok zor olur.

Hani öğretmen vs olsanız çalışmak için motivasyon daha fazla oluyor ama düz memurluk ve 92 almak için çocuk olunca çalışmanız daha güç olur.

Başaranlar vardır ama zorlu bir süreç.

Ocak'ta hamile kalsanız KPSS çalışmanızda sıkıntı olmayabilir ama olabilir de

Kimsenin hamileliği kimseye benzemez; ben çok rahattım; başkası hastanede geçirir onu şimdiden bilemeyiz yani.

Bir de yapayım deyince de hemen çocuk olmayabilir bir de acaba olmaz mı diye kendinizi kasarsanız; onu bunu okuyup gerilirseniz zaten o0alcağı varsa da gecikebilir.

Biraz sakince tekrar düşünün...

Bence bebek istiyorsaniz doktoru dinlemeniz de fayda var. Mazallah sonra sikinti cikarsa kazandığınız parayı tedaviye vermek zorunda kalmayin.

konunun adı Bebek isteği ve iş sıkıntısı zaten neyi farklı

konunu içinde konu açmak uygun değil
artı yukarıda da da BAŞKA BİR KONU diye kendiniz belirtmişsiniz

konu sahibine mi size mi cevap vereceğiz karışır

konunu içinde konu açmak uygun değil
artı yukarıda da da BAŞKA BİR KONU diye kendiniz belirtmişsiniz

konu sahibine mi size mi cevap vereceğiz karışır
tamam siz onu görmezden gelin lafın gelişi öyle yazmışım büyütülecek bir konu değil :))

Back
X