- 12 Ocak 2015
- 155
- 29
- 48
- Konu Sahibi merveeda79
-
vallahi cnm bende bebiş istiyordum çalıştığım için daha doğrusu çalışmak zorunda olduğum için ve sağlık problemim yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım
Lakin benim bir oğluşum var 13 yaşında
Bendede kist vardı temizlendikten sonra dr çocuk istiyomusun diys sordu, hayr detincede yasminle korunmamı önerdi çocu düşün falan demedi yani. Hatta ben sordum çocuk olunca iyi olurmu falan diye alakası yok dedi. Doktorumda güvenilir bi prof.
Yok canım neden geç oldun çok iyi bence. Bende artık niyelendim nasib olursa korunmuyorum. Bi baktım ne kadarda istwkliymişim bi haller oldu bana sabırsızlanmaya başladım.eğer olursa benimde bi buçuk seneyi aşmışken olacak iyi bence idealAnladım canım yani benim içimden geçen tarih OCak gibi yani 16 aylık evli olcam .. Çok geç olur mu sence
isterseniz kendinize ayrı bir konu açınSELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN
evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???
konunun adı Bebek isteği ve iş sıkıntısı zaten neyi farklıisterseniz kendinize ayrı bir konu açın
böyle konular karışır konu sahibine de haksızlık olur..
SELAM KIZLAR BEN ÇOK BAŞKA BİR KONU ANLATIP FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN
evleneli bir yıl olucak aynı zamanda da çalışıyorum.7-8 aydır bebek deniyoruz olmadı.şimdi ki işyerimden evlilik nedeni ile tazminat alıp çıkmak istiyorum yaklaşık 10-15 bin civarı.ama bebekte istiyorum çalışmam şart yeni bir işe girince hamilelik sıkıntı yaRaTIR diyorum ve korkuyorum ama bebeğimide ertelemek istemiyorum.çok kararsızımmm
SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ ???
konunun adı Bebek isteği ve iş sıkıntısı zaten neyi farklı
tamam siz onu görmezden gelin lafın gelişi öyle yazmışım büyütülecek bir konu değil :))konunu içinde konu açmak uygun değil
artı yukarıda da da BAŞKA BİR KONU diye kendiniz belirtmişsiniz
konu sahibine mi size mi cevap vereceğiz karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?