Hastalarımız ve diğer görüştüğümüz çiftlerde yaptığımız ankette şöyle bi sonuç çıktı.
Her kim bebek istiyorsa bebeği olmuyor, her kimse itemiyorsa (Yeni kafaya takmıyorsa neredeyse evlendiği gün hamile kalıyor.)
- Toplam Denek sayısı (Evli Çift sayısı) : 200;
- Görücü usulu evlenen : 137;
- Erkek yaş aralığı 25-35 olanlar : 120;
- Bayan yaş aralığı 18-25 olanlar : 151;
- erkenden bebek isteyenler : 134
- 2-5 yıl sonra olsun diyenler : 50
- Şimdilik düşünmüyoruz : 16
Bu durumun sonucuna göre 6 ve 7. seçenekteki deneklerin hemen bebekleri olmuş. Yani ilk sene isteyenlerin çoğunun hala olmamış veya 3.-4, senede olmuş.
şimdi aynı istatistiği burda yapmak istiyorum katılan olursa aşağıdaki bilgileri versin lütfen.
- Nasıl evlendi (görücü usulu/Kendi) ?
- Kendi yaşı + Kocasının yaşı?
- ne zaman çocuk istiyorlardı , ne zaman oldu ?
Hastalarımız ve diğer görüştüğümüz çiftlerde yaptığımız ankette şöyle bi sonuç çıktı.
Her kim bebek istiyorsa bebeği olmuyor, her kimse itemiyorsa (Yeni kafaya takmıyorsa neredeyse evlendiği gün hamile kalıyor.)
- Toplam Denek sayısı (Evli Çift sayısı) : 200;
- Görücü usulu evlenen : 137;
- Erkek yaş aralığı 25-35 olanlar : 120;
- Bayan yaş aralığı 18-25 olanlar : 151;
- erkenden bebek isteyenler : 134
- 2-5 yıl sonra olsun diyenler : 50
- Şimdilik düşünmüyoruz : 16
Bu durumun sonucuna göre 6 ve 7. seçenekteki deneklerin hemen bebekleri olmuş. Yani ilk sene isteyenlerin (kafaya takanların ) çoğunun hala olmamış veya 3.-4, senede olmuş.
şimdi aynı istatistiği burda yapmak istiyorum katılan olursa aşağıdaki bilgileri versin lütfen.
- Nasıl evlendi (görücü usulu/Kendi) ?
- Kendi yaşı + Kocasının yaşı?
- ne zaman çocuk istiyorlardı , ne zaman oldu ?
Esimle 3 bucuk yillik bi beraberlekten sonra evlendik o 31 ben 24 yasindaydik 2sene istemiyorduk ama bir bucuk yil sonra korunmamiza ramen hamile oldugumu ogrebdim ve 8 haftalik ken düşük le sonuclandi sonra biz istedik 1sene tedavi olduk yine olmadu sonra biraktik o ay hamile kaldim su an bir kizim var 8 aylik ve ben yine korunmumiza ramen tekrar hamileyim... biraz uzun oldu ama tamamini anlatmam lazimdi cunku hep isterken olmadi istemez hatta korunurken oldu buda bizim hikayemiz bu arada 4yillik evliyiz...
anladığım kadarıyle siz istediniz olmadı; istemediniz oldu ;
6 yıllık beraberlikten sonra evlendik. Haziranda evleneli 2 yıl olacak. Son 5 aydır bebek istedik ve istediğimiz 5.ci ayda hamile kaldım.
Ben 24 eşim 30 yaşında.
3 yil önce kendi istegimizle evlendik.
Ben 28 eşim, eşim 29 yaşında.
Korunurken sürpriz bir şekilde hamile kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?