Bebek; isteyene yok istemeyene var [Anket]

mesmerina

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
361
17
318
Hastalarımız ve diğer görüştüğümüz çiftlerde yaptığımız ankette şöyle bi sonuç çıktı.

Her kim bebek istiyorsa bebeği olmuyor, her kimse itemiyorsa (Yeni kafaya takmıyorsa neredeyse evlendiği gün hamile kalıyor.)

1. Toplam Denek sayısı (Evli Çift sayısı) : 200;
  2. Görücü usulu evlenen : 137;
  3. Erkek yaş aralığı 25-35 olanlar : 120;
  4. Bayan yaş aralığı 18-25 olanlar : 151;
  5. erkenden bebek isteyenler : 134
  6. 2-5 yıl sonra olsun diyenler : 50
  7. Şimdilik düşünmüyoruz : 16

Bu durumun sonucuna göre 6 ve 7. seçenekteki deneklerin hemen bebekleri olmuş. Yani ilk sene isteyenlerin (kafaya takanların ) çoğunun hala olmamış veya 3.-4, senede olmuş.

şimdi aynı istatistiği burda yapmak istiyorum katılan olursa aşağıdaki bilgileri versin lütfen.
  1. Nasıl evlendi (görücü usulu/Kendi) ?
  2. Kendi yaşı + Kocasının yaşı?
  3. ne zaman çocuk istiyorlardı , ne zaman oldu ?

Son düzenleme:

kendi isteğimle 6 yıl beraberlikten sonra evlendim
ben 22 eşim 29
ilk 2 ay istemedik 5 aydır istiyoruz 7 aylık evliyim hala olmadı

Son düzenleme:
yaklasik dort yillik evliyiz. kendimiz tanisarak evlendik. ilk 2 sene erteledik. son 10 aydir bebek istiyoruz.ben 30 esim 31 yasinda.

Son düzenleme:
eşimle tanışarak evlendik
eşim 34 ben 32 yaşındayım(şimdiki yaşımız)
ben 26 eşim 28 yaşındayken evlendik
ilk 6 ay korunduk 7 yıllık evliyim çok uğraştık ama olmadı...

ben kaç ay olduğunu hesap bile edemiyorum
7*12=84
84-6=78 iki ayda temmuzda senemiz doluncaya kadar çıkarırsak 76
hımm tamı tamına 76 aydır istiyoruz vayy be ne çokmuş
Rabbim kimseye aratmasın bütün isteyenlere en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

2.5 yıl birlktelikten sonra evlendik
8 aydır evliyiz.ilk 4 ay korunduk.sonra istemeye başladık.ocak ve şubatta olmadı.martta oldu.ben 21 eşim 26

8 yıl cıkarak evlendık

ben 24 esım 27 de ıken

ılk 2 yıl bebek ıstemedık ,sonra ıstedık 9 ay olmadı

ılk kızımız dogdugunda 3 yıllık evlıydık ..ben 27 esım 30 ıdı

ve daha kızım 11 aylıkken ben yıne hamıle kalmısım

hem de bızce korunurken..

sımdı ben neredeyse 29 esım 32 oldu..

2 ay sonrada ıkıncı kızımız gelıcek dunyaya ..aralarında 20 ay olucak

yanı gercekten takınca cok ısteyınce olmuyor ..ıstemeyınce kendılıgınden gelıyor :)

Esimle 3 bucuk yillik bi beraberlekten sonra evlendik o 31 ben 24 yasindaydik 2sene istemiyorduk ama bir bucuk yil sonra korunmamiza ramen hamile oldugumu ogrebdim ve 8 haftalik ken düşük le sonuclandi sonra biz istedik 1sene tedavi olduk yine olmadu sonra biraktik o ay hamile kaldim su an bir kizim var 8 aylik ve ben yine korunmumiza ramen tekrar hamileyim... biraz uzun oldu ama tamamini anlatmam lazimdi cunku hep isterken olmadi istemez hatta korunurken oldu buda bizim hikayemiz bu arada 4yillik evliyiz...

anladığım kadarıyle siz istediniz olmadı; istemediniz oldu ;

1 yıllık evliyiz
severek ve isteyerek evlendik
ben 28 eşim 30 yaşında
8 ay korunduk
kasımda korunmayı bıraktık
ocakta hiç beklemiyorken hamile kaldım
şubatta kürtaj olmak zorunda kaldım
şimdi şubattan beri istiyoruz
fakat olmuyor
kafaya takmakla alakalı
bence ocakta hiç aklıma bile getirmemiştim ama hamile kaldım
şimdi hergün düşünüyorum ama olmuyor

Son düzenleme:
Mesmerina,
Doktor musunuz,mesleğiniz nedir?

Esimle 11yillik beraberlikten sonra evlendik suan yaklasik 22aylik evliyiz ilk yil korunduk temmuzdan beri istiyorum ama gelmiyo buarada eimde bende 28 yasindayiz

Son düzenleme:
merhaba,eşimle 1 yıl süren birliktelikten sonra evlendik.şu an eşim 38 ben 31 yaşındayım.2 sene eşim varikosel olduğu için bebeğimiz olmadı ameliyattan 1 ay sonra hamile kaldım fakat ikiz bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettim yaklaşık 1 sene oldu çok istememize rağmen henüz hamile kalmadım.bundan sonra kafama takmıycam inşallah...

2 yıldır ewliyiz
ben 23 eşim 26 yasinda
ilk yıl korunduk olmadı ikinci yıl korunmayı bıraktık yine olmadi...
Doktora gittik eşimde varikosel varmış sebep buymus... Tedavi basladi... Bakalım kısmet...

6 yıllık beraberlikten sonra evlendik. Haziranda evleneli 2 yıl olacak. Son 5 aydır bebek istedik ve istediğimiz 5.ci ayda hamile kaldım.

Ben 24 eşim 30 yaşında.

3 yil önce kendi istegimizle evlendik.
Ben 28 eşim, eşim 29 yaşında.
Korunurken sürpriz bir şekilde hamile kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…