Bebek İsteyenler

Ne çok ortak yönümüz var:) Özelden yazdım canım sana sohbet ederiz diye düşündüm.
Dün siteye bir daha girmeyeceğim diye birsürü ayar değiştirmiştim cevap yazamazsan ayarlara bakayım.
Çok tatlısın ya benim de her şeyim mor moru çok seviyorum ama herşeye eşimle karar verdiğimiz için evim sade,sadece yeni aldığım şeyleri mor alıyorum:)))
bugün benim de yemeğim yok ne yapcam bilmiyorum salata malata idare edeceğiz.
canım içli köfte çok uğraştırır zaten ancak haftasonu yaparsın.

Oyy cok gec bır cevap oldu kusura bakma canım arkadasım ozelden cevap yazdım :)))

Bizimde 6 ay oldu ama hala bisey yok :KK43: kafama çok takiyorum ama takmadan da olmuyo ki artık günlerimin bile tarihi değişti

Canım arkadasım 6 ay cık olmus daha dusunsene 6 ay ne kı şükret bence 4 5 10 yıldır bebek hasretı ıle yanıp tutusan ınsanlar var onları dusun ...
Bu kadar strese gırme lutfennn

Stresten oluyo canm ne kadar stres yapma deseler bile yapıyoruz malesef :KK43:

Aynen oyle regl olmama 4 gun kaldı nasıl heyecan ve streslıyım anlatamam canım..
Ama elımden geldıgnce dusunmuyorum esıme gunlerı saydıgımı soyluyorum gulumsuyor aslında takmamak lazım ınsallah bır an once kavusuruz :)

Merhabalar kızar aynenöylenezaman kafaya takmayı bırqkırsanız ozaman oluyor kornmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamiş kaldım.ve o ay gercekten sadece yumurtlama gunune baktm ki geçmiş gözüküyordu ogune yakın günlerde ilişki olmuştu ama hiç doktora gitmedim hiç bir ilaç ve bitki içmedim 9. Haftada kalp atmı durdugu için bebişi kaybettik ama dinlenme süremizden sınra gün saymadan dewam edeceğim inşallah bebişi düşündükçe bekletiyo Rabbim isteyen herkese versin inşallah 3 ay sonra banada :anneadayı:

Merhabalar kızar aynenöylenezaman kafaya takmayı bırqkırsanız ozaman oluyor kornmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamiş kaldım.ve o ay gercekten sadece yumurtlama gunune baktm ki geçmiş gözüküyordu ogune yakın günlerde ilişki olmuştu ama hiç doktora gitmedim hiç bir ilaç ve bitki içmedim 9. Haftada kalp atmı durdugu için bebişi kaybettik ama dinlenme süremizden sınra gün saymadan dewam edeceğim inşallah bebişi düşündükçe bekletiyo Rabbim isteyen herkese versin inşallah 3 ay sonra banada :anneadayı:
Amin inş canm Rabbim yar ve yardımcımız olsn inşallah

Ben kafama çok taktığım için 2 ay regl olamadım psikoljik olarak çok etkileniyoruz bu ay daha rahat olmaya calısıyorum regl günlerim duzensizlestigi icin yumurtlama takibi de yapamıyorum hayırlısı artık umarim denk gelir

Back
X