Bebek isteyenler

mrvemrh

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
14
2
16
38
Herkese mrb ben 1 senelik evliyim ve polikistik over teşhisi kondu.çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz 2 3 aydır ama olmuyor adetim düzensiz o yüzden net yumurtlama günümü bilmiyorum ondan olmuyor belki de.bu ay günaşırı ilişkide bulunduk eşimle.olmasını çok istiyoruz ama haziran ayında Reglim 6sında başladı.adetime daha var. Çok merak ediyorum hamile kalmışmıyımdır diye günüm gelmeden kan testi versem sonuç alabilir miyim ?

Kilo vermeye çalış
bende de varmış bikac aydir hap tedavisi görüyorum suanda da fazla kilom olmamasina ragmen diyetteyim henuz bi sonuc alamadik, hayirlisi.

Bende de pko vardı. Tedavi gördüm. Tarlusalla adet oldum. Adetin 5.günü Klomen içtim, yumurtalar büyütüldü. Sonra çatlatma iğnesiyle yumurta çatlatıldı. Doktorumuzun söylediği günlerde ilişkide bulunduk. İlk denememizde tuttu çok şükür. Kan testi gününü de doktor söylüyor zaten...

Doktora giderek, bu şekilde yol izleyebilirsin. Allah en kısa zamanda versin gönlüne göre. Pko basit bir sorun çoğunlukla ;)

Herkese mrb ben 1 senelik evliyim ve polikistik over teşhisi kondu.çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz 2 3 aydır ama olmuyor adetim düzensiz o yüzden net yumurtlama günümü bilmiyorum ondan olmuyor belki de.bu ay günaşırı ilişkide bulunduk eşimle.olmasını çok istiyoruz ama haziran ayında Reglim 6sında başladı.adetime daha var. Çok merak ediyorum hamile kalmışmıyımdır diye günüm gelmeden kan testi versem sonuç alabilir miyim ?

Doktora gidip doktor kontrolünde hamile kalmaya çalışsanız daha uygun olmaz mı? Hem zaten hamile kalmadan önce kontrole gitmeli gerekli vitaminlere başlamalısınız bildiğim kadarıyla.

Haziranın 6'sında adet gördüyseniz normal şartlarda temmuzun 3-4'ü gibi tekrar görmeliydiniz. Bunun hamilelikle değil pko ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben.

Merhaba;
Herseyden önce mersk ettıgım doktor kontrolundemı gebelik beklentınız var. Yoksa dr gıtmenizi önerırım henuz 2-3 ay cok erken ama en azından uygun zamanlar ile ılgılı takıp yapılabılır. Yinede cok erken 1 sene dogal yolla denemenızı tavsıye ederım

Pardon temmuzun 6sında oldum en son adet doktora gittim 6 ay korunma eğer olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi

Doktor şuan tedavilik bi durum yok dedi 6 ay korunma olmazsa o Zaman tedaviye başlarız dedi.dediğiniz gibi stres yapmaya başladım o da bi etken diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda olur.boyum 1.58 kilom 64 çok mu fazla sizce

Kilonuz ve boyunuz kaç

1.70 boy 59 kg su an.
5 kg daha vermeyi düşünüyorum kilon cok fazla ne yazik ki pkoda en büyük etken kg
Benim dr.um kilo konusunda cok katı her gordugunde rejime devam diyor
Kendi basina veremiyosan diyetisyene gitmeni tavsiye ederim

Bence kilonuz gayet normal evet kilom biraz fazla eğer bu ay olmazsa çocuk gidecem diyetisyene

Kan testi ıcın acele etmeyin
Adet düzennsizse eğer; kadın dogum uzmanına gidin adet düzenleyıcı versın
Yumurtalıkların yavaş calısıyor olabılır buyuk ihtmalle.
Yavas calısan yumurtalıklar da oluyor adet duzensızlıgı
Yumurtalıklarını canlandıracak tedavi ye başlatıcaktır doktorun eminim.
Yumurtalıklar hızlı calısırsa hamile kalman kolaylaşır

Fazla acele ediyorsunuz. Doktora gidip butun tedavilerinizi olduktan sonra dogal yolla olmasi icin 2 sene vermelisiniz kendinize.

Acele ediyorsunuz daha gebelik varsa dollenme olmamistir. Bizim 2.5 sene olmadi cocugumuz hemde ortada cok bariz bi sorun yoktu. Size tavsiyem vucuda ne kadar hamile kal diye baski uygularsaniz oda kalmamak icin o kadar direticektir. Tecrubeyle sabittir

Çok stres yapma bu bebek işini daha bi kaç aydır deniyormussunuz. Çünkü ne kadar istersen o kadar geç geliyor.

Back
X