Teşekkür ederim canımmmm başlıyorum ozamanKar perisi bi bak buraya canım.
Aynen canım bn her farz namazı sonrası 7 fatiha okurum Estağfurullah el azim de cekerizTeşekkür ederim canımmmm başlıyorum ozaman ♥Rabbi Hebli Mines Salihin hep beraber bu günden başlayalım kızlar
Aaay özür dilerim canııım vallahi uyku sersemliğime ver noolur.İnsan benide çağırır gı
Şaka şakaAaay özür dilerim canııım vallahi uyku sersemliğime ver noolur.
Hergün hemen hemen aksam olmasada farkli vskitlerde yapmaya calisiyorum insallah bir gün vesile olurH M canıımmmm
İnşallah kuşumHergün hemen hemen aksam olmasada farkli vskitlerde yapmaya calisiyorum insallah bir gün vesile olur
Evet canım ben de namazlardan sonra Fatiha okurum ama 3 kere okurdum 7 kez okuyup estağfurullah de çekerizAynen canım bn her farz namazı sonrası 7 fatiha okurum Estağfurullah el azim de cekeriz
Kar perisi bi bak buraya canım.
İnsan benide çağırır gı
Teşekkür ederim canımmmm başlıyorum ozamanRabbi Hebli Mines Salihin hep beraber bu günden başlayalım kızlar
H M canıımmmm
Biri de beni etiketleyeydi iyiydiiiiHergün hemen hemen aksam olmasada farkli vskitlerde yapmaya calisiyorum insallah bir gün vesile olur
Heyecanımıza ver canımın içiBiri de beni etiketleyeydi iyiydiiii
Daha büyük heyecanlar bulsun bizi tatlımm şöyle göbeğimizin çıkacağı müjdelerHeyecanımıza ver canımın içi
Bende misafirim vallaBiri de beni etiketleyeydi iyiydiiii
Misafirin misafiriyim ben deBende misafirim valla
Aminnn inşallah canımmmmDaha büyük heyecanlar bulsun bizi tatlımm şöyle göbeğimizin çıkacağı müjdeler♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?