• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İsteyipte Sahip Olamayan Hanımlar ve Hayalleri

immortalwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
712
3
26
İzmir
Kızlar hep hayalini kuruyorum.Hamile olduğumu öğrendiğim an çıldırırım kesin sevinçten.İnşallah güzel Allah' ım bana ve eşime bu güzelliği nasip eder.Ama hep kendi kendime hayalini kuruyorum.İlk öğrenen ben olacağım ve eşim bu kadar umutsuzken ve deli gibi bebeğimiz olsun isterken ben ona nasıl söyleyeceğim yani nasıl söylemeliyim.Değişik fikirler bekliyorum.Dediğim gibi su an için sadece hayal ama inanıyorumki birgün gerçekleşecek.Ben şimdiden fikir edineyim değilmi? :1::1::1:
Siz olsanız nasıl söylerdiniz???

Canım ben henüz evli bile değilim o yüzden o haberi nasıl verirsin pek ilginç fikrim yok ama umarım o güzel hayalin ennn kısa zamanda gerçekleşir.Mesela umarım seneye anneler gününde kucağında bebeğinle olursun hatta şimdiden anneler günün kutlu olsun:71:

Canım ben henüz evli bile değilim o yüzden o haberi nasıl verirsin pek ilginç fikrim yok ama umarım o güzel hayalin ennn kısa zamanda gerçekleşir.Mesela umarım seneye anneler gününde kucağında bebeğinle olursun hatta şimdiden anneler günün kutlu olsun:71:

inşallah canım çok sağol.allahımdan tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat.

inşallah canım çok sağol.allahımdan tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat.

4 yıldır bende bu hayali kuruyorum bakalım daha nasip olmadı ama eskiden şöyle düşünüyordum akşam eşim işten gelince arıycam hayatım bi misafirimiz var büyük ihtimalle süt istiycem sonra kamerayıda kenarda açık bırakıcam eve gelecek kimseyi göremiyince soracaktı bende lisede okurken daha hayalini kurduğum yolunu beklediğim kızıma aldığı patikleri avucuna bırakı verecektim.ama şimdi fikrim değişti geçenlerde burada bi arkadaş eşine nasıl söylediğini yzmış o daha hoşuma gitti haberi aldığım gün eşime neden bizim çocuğumuz olmuyo diye herzamanki can sıkıcı muhabbeti açıcam ve ondan iki rekat namaz kılmasını istiycem sonra o namaz kılarken patikleri veya testi yanına bırakıcam hayal işte..

4 yıldır bende bu hayali kuruyorum bakalım daha nasip olmadı ama eskiden şöyle düşünüyordum akşam eşim işten gelince arıycam hayatım bi misafirimiz var büyük ihtimalle süt istiycem sonra kamerayıda kenarda açık bırakıcam eve gelecek kimseyi göremiyince soracaktı bende lisede okurken daha hayalini kurduğum yolunu beklediğim kızıma aldığı patikleri avucuna bırakı verecektim.ama şimdi fikrim değişti geçenlerde burada bi arkadaş eşine nasıl söylediğini yzmış o daha hoşuma gitti haberi aldığım gün eşime neden bizim çocuğumuz olmuyo diye herzamanki can sıkıcı muhabbeti açıcam ve ondan iki rekat namaz kılmasını istiycem sonra o namaz kılarken patikleri veya testi yanına bırakıcam hayal işte..

bence cok güzel cnm inşallah allahım o günleri nasip eder bize.

bende 1.5 senedir deniyorum ama yok .....ama hayallerim var tabi:)tüm aileyi yemeğe çağırıp söylemeyi isterdim hepsinin sevinmesini ama eşime daha önceden değişik bi sürprizle söylemek isterdim

Back
X