Ahhh ah o bebekten bende istiyorum
Senin yinede 1 tanede olsa varmış. Benim gibi hiç olmayanlar ne yapsın
Canım, bizde yıllardır çocuk istiyorduk. 6 yıldır evliyiz, ilaç tedavisi denedik. Hiçbiri olmadı. Son olarak tüp bebeğe karar kıldık, çok şükür tuttu. Sakın, sizlerde uzun süredir, uğraşıyor iseniz tüp bebeğe başvurun. Devlet ilk denemede yardımcı oluyor. Sigortanız varsa, başvurun derim. 38 yaşını geçerseniz devlet yardım etmiyor, yaş sınırı koymuş.Ahhh ah o bebekten bende istiyorum
Senin yinede 1 tanede olsa varmış. Benim gibi hiç olmayanlar ne yapsın
Yok yumurtlama günlerimdeyim..Senin günün geçti mi
Canım biz dra gittik ilaç tedavisi falan denedik olmadı sonunda dr kanalların çok dar dedi laparospi istedi ama bi akrabam bana bi köy ebesi önerdi oda ebeye giderek 2.ayında hamile kaldı bende o ebeye gidiyorum...Canım, bizde yıllardır çocuk istiyorduk. 6 yıldır evliyiz, ilaç tedavisi denedik. Hiçbiri olmadı. Son olarak tüp bebeğe karar kıldık, çok şükür tuttu. Sakın, sizlerde uzun süredir, uğraşıyor iseniz tüp bebeğe başvurun. Devlet ilk denemede yardımcı oluyor. Sigortanız varsa, başvurun derim. 38 yaşını geçerseniz devlet yardım etmiyor, yaş sınırı koymuş.
Canım doktorlar rahim kaymasına bi çözüm bulamıyorlar ki hiç biri şimdiye kadar bana sende rahim kayması var demedi..Canım, bunun sonucunda da olmazsa vakit kaybetmeyin tüp bebeğe başvurun. Biz tıp fakültesinde yaptırdık. Aklım olsaydı daha erken düşünürdüm. Çünkü o kadar fikir veren oluyor ki sorma, öyle ebe dediklerinede gittim. Ama rahmi fazla oynatmak da iyi değildir. Tıp bu konuda daha gelişmiş. Üniversite hastaneleride iyi araştırıyor.
Canım doktorlar rahim kaymasına bi çözüm bulamıyorlar ki hiç biri şimdiye kadar bana sende rahim kayması var demedi..
Aşırı zayıftım.. çok aşırı kabızlık ve halsizlik vardı bu ebeye gideli kabızlıktan ve halsizlikten kurtuldum.. artık yemek yiyebiliyorum kilo alabiliyorum çok şükür..
Önceleri ilişkiye girdikten sonra ayağa kalkınca spermler bir anda geri boşalıyordu ilişki anında karnıma kramplar giriyordu ama bu ebeye gideli artık ne kramp giriyor ve spermler bir anda geri boşalıyor.. çok şükür hissediyorum düzeliyor...
İnşallah canım, iyi bir çözüm olur.Canım doktorlar rahim kaymasına bi çözüm bulamıyorlar ki hiç biri şimdiye kadar bana sende rahim kayması var demedi..
Aşırı zayıftım.. çok aşırı kabızlık ve halsizlik vardı bu ebeye gideli kabızlıktan ve halsizlikten kurtuldum.. artık yemek yiyebiliyorum kilo alabiliyorum çok şükür..
Önceleri ilişkiye girdikten sonra ayağa kalkınca spermler bir anda geri boşalıyordu ilişki anında karnıma kramplar giriyordu ama bu ebeye gideli artık ne kramp giriyor ve spermler bir anda geri boşalıyor.. çok şükür hissediyorum düzeliyor...
Canım ben mersinde oturuyorum burdan bi ebeye gittim. Ama bildiğim kadarıyla bir çok yerlerde böyle ebeler oluyor..Canim hangi sehirdesin?istanbul veya kocaelinde isen ebenin adresini bana da verir misin?ozelden de yazabilirsin..
pco da atılacak bir kist yoktur cnm, yumurta yapısı polikistikdir. yani yumurta gelişip çatlamadığı için yumurtalıklarda kalır kist olarak görünür minik minik bir sürü. bana da pcolusun dediler o ay soğan kürü bir kaç şey daha yaptım hamile kaldım. ve benim doktorum pko diye birşey yok. kişinin düzensiz beslenmesi ve kilo varsa bunları neden olarak görüyor. doğum kontrol hapları hormonları dengelediği için bence doğru olanı yapmışsın, soğan kürüne adetin bitince ikinci gün başladıysan yumurtlama haftandasın muhtelemelen o akıntı ondandır.Selâmün aleyküm arkadaşlar Ben pcoluyum 30 yaşındayım 7 sene önce 1 tane oğlum oldu Ozaman doğum kontrol ilacı kullandım bırakınca olmuştu bebek şimdide istiyorum 4ay yasmin kullandım bıraktım adetlerim düzene girdi ve Soğan kürü 1hafya uygulayabildim Ama soğan kürünü uygulamaya başladıktan sonra Kasıklarımda ağrılar başladı akıntı larım arttı ve ve Dün yumurta akına benzer akıntı oldu acaba yumurtalama mı oldu yoksa kisti mi attım ve hala sol kasığIm ağrıyor Aynı şeyleri yaşayanlar varmı?Buarada 11 eylülde adet olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?